Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Max a vga-t vagy adaptert tudod elfüstölni, ha rosszul dugod be a kábeleket. Meg esetleg durvábban fogyasztó vga-knál érdemes megnézni, hogy bírja-e a táp 12v-os ága az adott terhelést. (Nekem elsőnek egy 570-es fermim volt, na azon volt egy 6 meg egy 8 pines csati ott már nézni kellett, hogy hogyan hozom össze a 250W-ot 12v-os ágakon...)
Táp-os részt ahogy mondod nyugodtan kihagyhatod. Az a switch szerintem azért van, mert sok tápon nincs alapból kapcsoló ám. Főleg a használtan vett szerver tápokon. Nekem is volt fasza fsp-m az 570-hez amin egy darab dróttal kellett rövidre zárjam a bekapcsoláshoz.
GT430-assal elvileg tudsz belső kijelzőt is használni (most néztem meg, ez a legkisebb fermi) és lesz Optimusos sávboost-od is. Nem írtad a gépet speckóját. Van benne igp-n kívül valami vga gyárilag? Lehet lesz ám még pár kör szívásod bekapcsolás után szólok előre, de ne aggódj minden megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest