Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
jaffa 2843 #5049 üzenetére
Holnap első dolgom lesz felkutatni egyet. Köszönöm a segítséget.
Amúgy örömmel látom, hogy újra gyártják, de egy kábel miatt nem nevezek be rá. -
-
vendingo
veterán
válasz
jaffa 2843 #5047 üzenetére
Mobilnézetből nem dobta fel az összefoglalót, gép meg nem működik egér nélkül. :)
Honnan tudok kábelt rendelni? Próbáltam keresni kulcsszavakkal, de nem találtam. -
válasz
vendingo #5046 üzenetére
Bármilyen egér kábele jó hozzá ha ugyanolyan csatlakozója van belül. Elég gyakori, valszeg a legolcsóbb szutyoknak is olyan lesz, csak az érsorrendet kell megfelelően átpakolni. Kábelcsere rész
Egértalpat tudok adni. -
vendingo
veterán
Üdv. Gyorsan kellen g400-hoz kábel, meg a csúszós matricák az aljára. Itthonról honnan tudnék venni?
-
hentes555
senior tag
válasz
jaffa 2843 #5041 üzenetére
Gondolom így már nem lehet beforrasztani a lábakat, mert a forrszemek lejöttek, így nem nagyon van mihez tapadnia. Esetleg ahogy néztem ugye vannak a nyákon ilyen (talán hibakeresésre) kialakított pontok, ha oda beforrasztom egy-egy vezetékkel egyenként a lábakat, működhet?
-
-
törölt tag
Logitech G Hub szoftver másnál is érdekesen frissül? Beállítva automatikusan csinálja. El is kezdte, viszont 10 perc után már csodálkoztam még mindig? Csak tornázott a G betű a telepítő képernyőn!
15 perc után meguntam és Windows újraindítás, na akkor már bejött a lenti főablak és a changelog szóval mégis felment a frissítés, csak valamiért beakadt. Remélem nem kell ezt majd minden alkalommal eljátszani. (az egér amúgy fasza, sok beállítással) -
válasz
jaffa 2843 #5037 üzenetére
G903, de megvan: Engedélyezni kellett, hogy az egér memóriája helyett szoftveres profilt használjon, de utána egyszer még vissza kellett lépni a kezdőoldalra a GUI-n, újra rákattintani az egér ikonjára, és ezután egy másféle fül jött elő a korábbi helyett, ahol ezer dolgot enged állítani, de persze "szerencsére" totál factory default-ból, tehát nem kaptam meg leklónozva az egérbe mentett beállításokat kiindulási alapnak. Itt ki tudtam kapcsolni a LED-eket, de nem is látom, hogy vissza lehetne bárhol kapcsolni a beépített memória módra.
-
-
Feltűnt, hogy rég nem frissült a Logitech Gaming Software, felnéztem a weboldalukra és láttam, hogy Logitech Hub van helyette. Az előbbi uninstall, az új fel, az egérbe mentett profilt kiolvasta (viszont állandóan nyafog, hogy váltsak software profilokra, mert nem minden funkció érhető így el - hiába nyomom ki a figyelmeztetést, visszajön), viszont sehol sem találom, hogy hol lehet kikapcsolni a LED-et. Folyamatosan világít az egér háta, ami zavar és még az akkut is pazarolja/koptatja (próbaképp átkapcsoltam software profil módba is, de a Low Battery dolgon kívül semmi nem nyíl meg, az pedig nem érdekel, mert nem utazó egér).
Sőt, a polling rate sem konfigurálható (vagy nem látom, hogy hol). Gondolom 1000Hz-en maradt még a profilból (vagy már fixen ott van), de fura, hogy eltűnt.Most tehetem vissza a régit a LED miatt? Miért adnak ki ennyi félkész programot?
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Microsoft WMO egér javítást vállal valaki?
Bal gomb kapcsolóhibás, ezt kellene megforrasztani, mert nekem sem anyagom, sem eszközöm, sem ügyességem nincs hozzá.
Foglalkozik még valaki ilyesmivel? Ha igen, milyen áron?A választ köszönöm előre is!
-
törölt tag
Üdv!
Van-e esetleg arról infó, hogy GPW-hez érkezőben lenne új FW.?
-
partymaci
aktív tag
válasz
FireKeeper #5029 üzenetére
Köszönöm, akkor nem én vagyok hülye, visszavittem gariba.
-
Nagyon rég írtam ide, de most muszáj. Whaddaaafaaak:
-
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
Van nékem egy Logitech G305-ös rágcsálóm, és olyat produkál néha, mintha simpla bal kattintásra, duplát kattintana, tehát pl, ha egy konyvtárra kattintok simplát akkor belelép. H fogd és viddel mozgatnék valamit akkor leszakad útközben és más jelölődik ki. Meg félúton elengedi amit húzok fájlt.
Ilyent tapasztalt valaki? -
dabadab
titán
Adott egy Hama uRage Reaper nxt egér, ami egyszer csak elkezdte azt produkálni, hogy a bal- és a jobb gombja nem kattintást, hanem a multimédiás prev / next eventeket generálja, a görgő meg a hangerőállítást.
Eredetileg egy Win10-es gépen volt, most átdugtam egy Linuxra, ott is ugyanezt csinálja, szóval nem driver gond, hanem maga az egér produkálja.
Mit csináljak vele, hogy abbahagyja?
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
Lehetséges, hogy az "egy pillantra lecsatlakozás majd visszacsatlakozás" problémát nem a kábel okozza?
Egyre gyakrabban fordul elő, a WIndows is pittyen ilyenkor, de ha én kezdem el mozgatni a kábelt az egér vagy a gép bemeneténél, akkor nem tudom reprodukálni a problémát.
Logitech G400.Köszönöm!
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
2éves Logi G203-nál előjött a duplakatt a bal gombnál. van aki vállal mikrokapcsoló cserét?
-
Ry0K3N
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki honnan tudnék beszerezni Huano TF-J100827-8 típusú mikrokapcsolót vagy másik típust ami helyettesíti?
eBayen ezek a 0.005A 30V típusok vannak amik nem jók.
-
mosottsoder
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy van egy Roccat Kone Pure Owl-Eye egerem, aminek a bal-klikkje elkezdett duplaklikkelni. Szeretném kicseréltetni a a mikrokapcsolókat benne, de nem ismerek senkit Debrecen és vonzáskörzetében aki meg tudná oldani. Szétszedés az nekemis menne de a forrasztás nem, ha konkrét tippetek esetleg nincs, milyen szakit keressek akihez nyugodt szívvel vihetem?
Illetve érdekelne, hogy a hardveraprón árusított japán Omron-kapcsoló (Omron D2F-01F) kompatibilis-e az ebben az egérben találhatóval (Omron D2FC-F-K). Köszi előre is. -
halalfalo
tag
válasz
jaffa 2843 #5017 üzenetére
Kipróbáltam laptopon, ugyanez: Felismeri a Win, hogy Logitech G100S, használatra kész. Miután kihúzom az egeret, továbbra is ott marad a jobb klikkel asztalon előjövő kis menü, ilyenkor ugye ha mellé kattintok más pontra ballal, eltűnik, de itt nem. Az egér kihúzása után touchpaden 1 percen át vagy 50-szer mellé kattintottam bal gombbal, de 1 mp után újra felvillan a jobb klikkes menü és csak úgy tűnik el, ha jobb klikkel kattintok valahova máshova a touchpaddel.
-
-
halalfalo
tag
Heló!
Egy elég fura hibával fordulok hozzátok. Logitech G100S-em mikrokapcsolói elhasználódtak. Vettem két ugyanolyat, amilyen benne volt: d2fc-f-7n (Igen, kínai Omron). Megjött, beforrasztottam a jobb oldalit, kipróbáltam. Úgy érzékelte a Windows, mintha folyamatosan le lenne nyomva. Azt hittem, beleér a jobb gomb, ezért leszedtem az egér tetejét, de akkor is benyomva érzékelte, amikor csupaszon állt a switch. Nem ért össze alatta a forrasztás, meg nem volt semmi látható sérülés, gondoltam, hogy gyári hibás. Kihúztam a gépből és kipróbáltam egy másik egeret, az működött, viszont kb. 10-szer kattintanom kellett vele, mire eltűnt a Win asztalon a jobb klikkeléskor feljövő kis menü, amit még a G100S hozott fel. Felforrasztottam a másik mikrokapcsolót, ugyanez. Ekkor már nem hittem el, hogy mindkettő gyári hibás lenne és azt gyanítottam, hogy valamit megsütöttem forrasztáskor vagy nagyon elcsesztem. Visszaraktam a gyári mikrokapcsolót és tökéletesen működik hónapok óta (attól eltekintve, hogy néha kihagy, de eleve ezért cseréltem). Ekkor azt gondoltam, mégis gyári hibás, az egyiknek a kattintás érzete is tök más volt, mint a másiké, biztos selejt.... Utánaolvastam, milyen mikrokapcsoló kéne és vettem is Apróról Japán Omron D2F-01F-et, felraktam megint a jobb klikk helyére és ugyanúgy benyomva érzékeli állandóan. Láttatok már ilyet, mit lehet tenni?Köszi a választ!
-
gaben22
senior tag
válasz
pendre54 #5011 üzenetére
Nem vagyok Windows főnök, de services.msc-t és msconfig.msc-t (+ restart utána) nézted már (onnan amúgy is érdemes kilőni pár Microsoft "bloatware-t"
)? Esetleg feladatkezelőt indítsd el rendszergazdaként és úgy bogarászd végig mi van ott. Ill. egyszer talán Microsoft support javasolt valami 3rd party feladatkezelő programot, azzal is megnézheted, de sajna már nem emlékszem a részletekre.
-
válasz
jaffa 2843 #5012 üzenetére
Ugyanabba, majd másikba is, szóval úgyse megy. Viszont az csak érdekelne, hogy ha nem gyári alkatrész kerül vissza az egérbe, ez lehet bármilyen befolyással a szoftverre, akár olyan is, hogy nem települ?
-
-
válasz
jaffa 2843 #5010 üzenetére
Köszi az infót, és bár ezt nem írtam az előbb, de természetesen ezen már túl vagyok, és nincs ilyen beazonosítható, futó folyamat. Sőt, a registry-ben is rákerestem mind a két szóra, dobott fel ugyan egy-két találatot, de azokban nem szerepeltek ezek a szavak, úgy meg csak nem fogok ott törölgetni anélkül, hogy pontosan tudnám, mit is csinálok.
-
-
Üdv!
Egy jó hete írtam a topiba, hogy a Mionix Naos 7000-es egerem bal gombja döglődik, és a cserével kapcsolatban kértem infót.
Na, a lényeg, hogy ma kicserélték, és egy valamilyen japán gyártású cucc került be a gyári helyett. Működik is az egér szépen, viszont az egér driverét lehetetlen telepíteni, mert minden egyes kísérlet, egy ilyen hibaüzenettel zárul:
A történethez még hozzá tartozik, hogy pár napja egy másik egeret kezdtem használni, és emiatt töröltem a Naos7000 szoftverét, hogy a másik egér szoftverével esetleg ne akadjon össze.
Viszont, hogy most újra a Naost szeretném használni, letöröltem előtte a másik egér driverét. Az eszközkezelő nem ismeri fel a Naost, általános egérként kezeli, és egy Microsoft-os illesztőprogramot ír ki.
Próbáltam már több telepítési módot, pl. csökkentett módban, különböző kompatibilitási módokban, stb., de mindig a fenti hibaüzenet a nóta vége.
Ezzel meg az a baj, hogy szoftver nélkül semmit nem tudok beállítani ami nekem fontos lenne, mint pl. DPI értékeket.
A kérdésem az lenne, létezhet az, hogy mivel nem egy gyári típusú mikrokapcsoló került az egérbe, ezért nem lehet telepíteni a szoftvert, és egyáltalán van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tovább? -
Rássid
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ROCCAT Kone XTD ebben az évben töltené a 6. évét és úgy tünik, hogy mikrokapcsoló hibás lett!!
Egy hete kezdte egyenlőre hol csinlálja hol nem a problémát!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna segíteni ennek a hibának az orvoslásában?! A cserében egyáltalán nem vagyok jártas és nincs meg a szükséges felszerelésem se.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Rássid
-
Vanir
veterán
válasz
wasdffafaaff #5004 üzenetére
Te jó ég.
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
wasdffafaaff #5004 üzenetére
-
wasdffafaaff
junior tag
valami egeret mondjatok már milyen vegyek aminek nem lessz ilyen baja
-
válasz
wasdffafaaff #5002 üzenetére
-
wasdffafaaff
junior tag
sziasztok az a gond a b100 logitech egeremmel hogy dupla katintásnak érzékeli a klikelést meg tisztitom akkor jó de utána mindíg vissza tér a probléma
-
sylar5
csendes tag
Üdv!
Nemrég volt garanciális javitáson az asztali PC-m, a gép nem állt le, majd nem bootolt. A hiba vélhetően egy elhajlott tüske volt az LGA foglalatban. Javitották a hiba azóta nem jelentkezett (előtte is csak nagyon ritkán a 2 év alatt amióta megvan). Lényeg, hogy amióta visszakaptam minden nap teljesen véletlenszerűen 1-2 másodperce lefagy az egér, közben az alkalmazások ugyanúgy futnak, zene sem akad meg. Nem óriási a probléma de félek, hogy megint valamilyen hardveres hiba lesz. Az egér egy Asus Strix Claw (vezetékes), az alaplap MSI x99a, a proci core i7-6850k a config többi része szerintem ebben az esetben nem számit. Windows 10 et használok, 2 hete lett újratelepitve (vásároltam legális verzió).
A hiba elháritására a következőket próbáltam:
- energiagazdálkodás-> usb szelektiv felfüggesztés tiltása
- eszközkezelő -> egér -> a windows nem kapcsolhatja le az eszközt energiamegtakaritás céljából...
- BIOS update (hiba továbbra is fennállt), BIOS visszaállitás az eredeti verzióra
- drtver újratelepités
- egér firmware frissités
- nvidia videókártyám van és g-sync monitor -> gsync kikapcsolása asztali üzemben
- hangdriver (realtek eltávolitása)
- másik usb port használataNem gondolom, hogy magával az egérrel lenne gond eddig semmi baja nem volt és semmi hatás nem érhette. Eddig semmi sem segitett, lehet még valamivel próbálkozni ? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest