Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Sziasztok!
Megláttam ezt a problémás egerekkel foglalkozó topicot és gondoltam leírom a tapasztalataimat egy Trust MI-6500X egérrel kapcsolatban. A legfőbb gond az, h az egér a tescó -ból van, és állítólag csak 3 nap gart adtak egy olyan tartós használatú termékre amire a gyártó alapból 2 évet vállal. Ez felháborító! Nem valsz, h kicserélik, de azért megpróbálom rájuk borogatni az asztalt, fenyegetőzni a fogyasztóvédelemmel stb., hátha! Szval van ez az egerem ami egyszercsak megadta magát. Az egérkurzor elkezdett laggolni majd teljesen megállt és azóta meg se moccan! Én még egy egérrel sem jártam így! Mindent gondoltam amikor ezt az egeret megvettem, h legfeljebb pontatlan lesz vagy megugrik, de ezt nem! A gombok, görgő műxik, a kábele nincs megtörve sehol, szerintetek mi lehet a gond ? Lehet ezt egyáltalán orvosolni vhogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező áron eladó Mikrotik hAP ax3 (Új 2 év mysoft gari)
- Lenovo ThinkPad X250 10" Notebook, i5-4300U processzorral
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest