- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Néhány éve egy Sharkoon FireGlider egeret használok és már egy jó ideje a görgője nem pont úgy működik, ahogy kellene: bármelyik irányba görgőzök, a másik irányba is el-elugrik. Többször szétszedtem, megmozgattam, kitakarítottam, utána egy (rövid) ideig jól működik, aztán ismét kudarcot vall.
Létezik valami tartós megoldás? -
Tosee
őstag
Üdv!
Pár napja rendeltem internetről egy Asus WT465 vezeték nélküli egeret!
Sajnos nem igazán sikerült működésre bírni...
Bedugtam a nano usb vetőt, bekapcsoltam az egeret, de valamiért nem mozdul! A gombok működnek, de másra nem hajlandó! Az alján a piros fény éppen, hogy csak pislákol (próbáltam több elemmel is)...
Szerintetek mi lehet a probléma? Kell hozzá még valami driver? Mert a dobozban semmi nem volt amiről telepíthetném! A win 7 x64 felismerte... Kipróbáltam másik gépen is azon 32bites win7 van, de ott is ugyan ez a helyzet!
Ha jól gondolom kifogtam egy hibás darabot, és cseréltetni kellene?! Csak gondoltam előtte rákérdezek hátha van valami trükk a dologba... -
Tobax
csendes tag
sziasztok,
olyan próblémám lenne hogy win8 alatt a görgetési oldalszám visszaállítódik mindig 1 re holott 5 re állítottam, akár milyen egeret dugok laptopra jelentkezik a probléma valami driver szarakszik 100% de hogy lehet kiküszöbölni ezt valaki ha esetleg rájött ossza meg velem , köszi
-
anddrew
tag
Udv, Tegnap vettem egy Corsair raptor m40-es egeret egy laptophoz. Az a problema hogy az egeret billentyuzetnek is tekinti a laptopom, gondolom ezert nem megy a a kulso billem.. Ennek igy kell lennie? Mi a megoldas erre?
-
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Van/volt egy SS Kana egerem. Pár hete tapasztalom, hogy néha megakad, hiába cibálom, nem mozdul (kezdetben játékokban, amit lag számlára írtam, majd win alatt is), majd egyszer csak újra megindul magától, vagy ki-becsatlakoztatás után.
Ma viszont egyik megoldás sem vált be, nem mozdul. Kihúztam, bedugtam többször is, a gépet is újraindítottam, de semmi. A görgő ledje egyenletesen villog, esetleg nagy ritkán kattintásra még reagál.Kuka lenne szegény?
Üdv és köszönöm a tanácsokat!
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy Gigabyte GK-KM7580 egerem és a hozzá való billentyűzet. Egyik reggel már nem működött, gondoltam elemcsere megoldj, de nem. A billentyűzet működik, de az egér nem. Már más géppel is próbáltam és ugyan ez a helyzet. A led világít, a connect gomb megnyomására sem csatlakozik, csak felvillan a led, hosszas nyomvatartásra sem változik a helyzet . Mi lehet a gond?
-
kexksz
addikt
Zowie FK1-om bal gombja többször regisztrálódik, ha kicsit lassabban engedem fel 1-2 napja. Van erre valami egyszerű home fix, mennyire gyakori ez a hiba? Vagy jobban járok, ha visszaküldöm gariba, hogy üljenek rajta 3 hetet?
-
RAZERXX
aktív tag
Srácok ez az lehet ???
http://www.ebay.co.uk/itm/Original-USB-Receiver-for-Logitech-MX-Air-Cordless-Mouse-M-RBP123-M-RMP123-/221321220489
Megnézné valami hozzá értő ???!!!
-
RAZERXX
aktív tag
Szép napot! Van egy Logitech MX Air egerem már legalább 6 éve és nagyon hozzám nőt imádom!
Ma történ egy baleset eltört az USB Receiver vevőegység !!!
Ezt az egeret én kaptam mert magamnak ilyen drága egeret soha nem tudnék megengedni !!!
Abban kérnék segitséget hogy hová forduljak vagy honnan tudnék venni csak Usb !!!
Az USB ilyen számok vannak a panelon belül mert a borításról lekopott minden !USB: 810-000431
C-UBC34 210-000183 KIWI Rev.005 C23C24R10
Az egéren pedig : P/N:832323-0000 PID:LZ751B8 IC:1807B-202797 FCC ID
ZL202797
-
bigapu
tag
sziasztok,egy kis segítség kellene, vettem egy Lenovo C 50-30-as egybegépet,[link] és nem "látja a saját billentyűzetet+egeret.tipp valaki? köszi
-
orcus06
újonc
Köszönöm a választ. Megoldódni látszik a probléma, bár még viszonylag korán van ezt kijelenteni. Legalábbis a beállítások módosítása után az USB HDD-s problémák egyből megszűntek (nem lehet lecsatlakoztatni és nem lehet hozzáférni pár perccel rádugás után), az egérprobléma pedig azóta negatív. Agyam eldobom egyébként. Sose kerestem volna itt a hibát, szerintem abszurd.
-
PitLee
őstag
válasz
orcus06 #1601 üzenetére
Mivel Linux alatt is produkálja amit nem ismerek lehet akár BIOS beállítás is persze ez bios és lap függő.
Elsőnek nézd meg ezt
Windows-nál van olyan, hogy energiagazdálkodás, ha egy ideig tétlen az USB eszköz akkor a WIN lekapcsolja az USB portot és csak az általad írt ki-be húzással indul újra, ezt kilehet kapcsolni.
Win7 esetén
Start menü --- Vezérlőpult --- Energiagazdálkodási lehetőségek --- (itt van több séma ha laptop akkor több sémán is elkel végezni ha asztali akkor általában csak egy sémán amit használsz) ---- Séma beállításainak módosítása --- Speciális energiaellátási beállítások módosítása -- USB beállításai --- USB szelektív felfüggesztés beállítás --- Letiltva
Ugyan itt van vezeték nélküli csatoló energiagazdálkodása is azt nem tudom mennyire csak a WiFi-re korlátozódik vagy minden vezeték nélküli csatlakozásra.
Ha nincs változás akkor lehet tovább szűkíteni a kört. -
orcus06
újonc
Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírni a problémámat.
Adott egy usb-s wireless egér, ami elég furcsa dolgokat produkál. Az asztali gépemmel használva x idő után, a mutató lefagy. Ilyenkor windows rendszer alatt az eszközkezelő 'unknow device'-ként jeleníti meg (egyébként felismeri mint egér). A probléma megszűnik, mihelyst kihúzom és visszadugom a receivert. Az időt nem mértem le, de elég sűrűn előfordul és mindig változik. Van hogy órákig tudom használni van, hogy 5 percenként meghal. A probléma fennáll linux rendszerek alatt is, de csak ezzel a géppel. Akármelyik másik gépben használva nem produkálja ezt a dolgot az egér. Ezen kívül külső merevlemez meghajtókkal is volt probléma már.
Szóval a hiba szerintem a hardverem környékén van.
Minek érdemes utána nézni? Táp probléma produkálhat ilyet? Vagy egy BIOS frissítéssel van esély a probléma megszűnésére?
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest