- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Jenő
aktív tag
Nekem is lenne egy nagyon bosszantó problémám az egeremmel. (Sweex 4D Optical [tudom, tudom lókaki, de eleinte nem voltak ilyen gondjaim]) Tehát, egy jó ideje (kb. 2 éve) CS-zek és az utóbbi 2-3 hónapban olyan probléma jelentkezett, hogy bizonyos időközönként ''beakad'' az egerem, tehát 3-4 másodpercig nem tudok mozogni és lőni. Ezt tűzharcban eléggé idegtépő tud lenni. Csak játék közben jelentkezik a probléma, szóval ha simán más alkalmazásokban mozgatom akármeddig az egeret, nem akad be. Valaki tudna segíteni?
-
Joe_007
tag
Hali!
Probléma a következő: van egy A4Tech SWW-35 egerem ami neha lefagy, eltűnik az egérmutató.Ha rögtön kihúzom az alaplapból majd vissza, utánna megy megint rendesen.Oprendszer Xp van fent.
Az egér rosszalkodik vagy az alaplap?(Abit BD7II)
Előre is köszi.
Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest