Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Megértem mind a kettőtök csalódottságát. Én csak 2 éve PES-ezem igazán, nem vagyok veterán. De az álláspontom az, hogy ráérek akkor szomorkodni ha ténylegesem sz*r a produktum.
Én a Pre-Order offert sem látom ennyire ellenszenvesnek. Mindenki kipróbálhatja a játékmenetet, a szervereket, és ha tetszik Neki, akkor költhet egy erősebb kezdéshez
Bizakodom benne, hogy jó lesz, és igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket a negatív dolgokat, mint például a rossz marketing, vagy az olyan apróságokat, hogy a trailerben csúnya volt a fű szerkezete. Mert biztos vagyok benne, hogy például utóbbit rendbe teszik a kezdésre, még is a kommentek 80%-a ezen idegeskedett. Max nagyot fogok koppanni, de vannak dolgok amik elképzelhetetlennek tűnnek, és a 2D-s fű konzolon egy olyan dolog.
Már nincs sok, bírjuk ki ezt a 2 hetet agybaj nélkül, aztá együtt sírunk vagy nevetünk úgy is. 😀
Szerk.: A FIFA játékmenetéből láttunk videót, de mit értek Vele? Ránézésre 98%-ban a Fifa 21-et látom. Ha pedig kiszeretnéd próbálni? Fizess az EA Accesért. Nem adnak ki demót, mert ott az EA Acces. Ez milyen mentalitás már? Elő kell fizetni, hogy kipróbálhasd, aztán ha nem tetszik ez van, de legalább lehúztak 1-2 ezerrel, jobban jártak mintha demóztunk volna... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest