Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Megértem mind a kettőtök csalódottságát. Én csak 2 éve PES-ezem igazán, nem vagyok veterán. De az álláspontom az, hogy ráérek akkor szomorkodni ha ténylegesem sz*r a produktum.
Én a Pre-Order offert sem látom ennyire ellenszenvesnek. Mindenki kipróbálhatja a játékmenetet, a szervereket, és ha tetszik Neki, akkor költhet egy erősebb kezdéshez
Bizakodom benne, hogy jó lesz, és igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket a negatív dolgokat, mint például a rossz marketing, vagy az olyan apróságokat, hogy a trailerben csúnya volt a fű szerkezete. Mert biztos vagyok benne, hogy például utóbbit rendbe teszik a kezdésre, még is a kommentek 80%-a ezen idegeskedett. Max nagyot fogok koppanni, de vannak dolgok amik elképzelhetetlennek tűnnek, és a 2D-s fű konzolon egy olyan dolog.
Már nincs sok, bírjuk ki ezt a 2 hetet agybaj nélkül, aztá együtt sírunk vagy nevetünk úgy is. 😀
Szerk.: A FIFA játékmenetéből láttunk videót, de mit értek Vele? Ránézésre 98%-ban a Fifa 21-et látom. Ha pedig kiszeretnéd próbálni? Fizess az EA Accesért. Nem adnak ki demót, mert ott az EA Acces. Ez milyen mentalitás már? Elő kell fizetni, hogy kipróbálhasd, aztán ha nem tetszik ez van, de legalább lehúztak 1-2 ezerrel, jobban jártak mintha demóztunk volna... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest