- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Megértem mind a kettőtök csalódottságát. Én csak 2 éve PES-ezem igazán, nem vagyok veterán. De az álláspontom az, hogy ráérek akkor szomorkodni ha ténylegesem sz*r a produktum.
Én a Pre-Order offert sem látom ennyire ellenszenvesnek. Mindenki kipróbálhatja a játékmenetet, a szervereket, és ha tetszik Neki, akkor költhet egy erősebb kezdéshez
Bizakodom benne, hogy jó lesz, és igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket a negatív dolgokat, mint például a rossz marketing, vagy az olyan apróságokat, hogy a trailerben csúnya volt a fű szerkezete. Mert biztos vagyok benne, hogy például utóbbit rendbe teszik a kezdésre, még is a kommentek 80%-a ezen idegeskedett. Max nagyot fogok koppanni, de vannak dolgok amik elképzelhetetlennek tűnnek, és a 2D-s fű konzolon egy olyan dolog.
Már nincs sok, bírjuk ki ezt a 2 hetet agybaj nélkül, aztá együtt sírunk vagy nevetünk úgy is. 😀
Szerk.: A FIFA játékmenetéből láttunk videót, de mit értek Vele? Ránézésre 98%-ban a Fifa 21-et látom. Ha pedig kiszeretnéd próbálni? Fizess az EA Accesért. Nem adnak ki demót, mert ott az EA Acces. Ez milyen mentalitás már? Elő kell fizetni, hogy kipróbálhasd, aztán ha nem tetszik ez van, de legalább lehúztak 1-2 ezerrel, jobban jártak mintha demóztunk volna... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- XPEnology
- Hővezető paszták
- Látásjavító szemműtét
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest