Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bilon73
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Az ugye megvan hogy van aki 352-t tol, non legend kartyakkal es ugy is hozza a streakeket. Meg 451, meg ossze-vissza.
igen mikor “verseny” van akkor 4213.
de szerintem nem ezen mulik.
Ertem hogy frusztralo a script, de van ellene megoldas.
persze ez egy jatek, ha valakinek nem okoz szorakozast akkor el kell engedni. Csak szerintem kicsit tobbet akartok belelatni mint ami.
es a pes is ez volt. Ott is volt script, ott is volt hogy 2000 feletti pontszammal szetszopatott egy 300-as, de igazabol csak rohogtem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs