Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Nem kell bíznod az EA-ben. Az a különbség (szerintem) köztük és a Konami közt, hogy az EA esze ágában sincs fociszimulátort csinálni, ott az a cél, hogy a játékos jól szórakozzon, a valósághoz semmi köze nincs. Míg a Konami (legalábbis a PES-ekben biztos) inkább futballszimulátort szeretne (vagy inkább szeretett volna) csinálni, csak saját maguk cseszik el.
Az eFoci fizikáját csak azért szidod ennyire, mert nem játszottál mostanság Fifával. És onnan tudom, hogy nem játszottál Fifával, mert akkor nem szidnád ennyire az eFootball fizikáját.
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.Abban lehet igazad van, hogy a playerek is valójában az AI, ez nekem is megfordult már a fejemben, de gondoltam csak nem alacsonyodnak le ilyen mocskos szintre. Aztán lehet mégis..
Remélem eljön az az idő, mikor mindketten újra telepítitek a játékot és nem bánjátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Félreértés ne essék, tudom hogy ez sem tökéletes, de a Fifáénál messze-messze élethűbb.