- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Autós kamerák
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Egy nappal megelőztelek ami a törlést illeti...
Azért meglepett a döntésed.
Nehéz megitélni, miért ilyen a játék amilyen? Mindenesetre furcsa amt irsz: "De minden meccsen így kapok ki, és minden egyes meccsen ugyan ilyen taktikával játszanak ellenem."
Biztos vagy benne, hogy ilyenkor Pistike ellen játszottál és nem a gép ellen? Nekem sokszor olyan érzésem volt, mintha a gép játszana ellenem és nem ember. Túlságosan ismerősek voltak egyes jelenetek offline meccsekről, csak ilyenkor jóval erősebb fokozaton játszik a gép és nem lehet megverni? Van valami bizonyiték, hogy ember vagy gép az ellenfél? Az, hogy kiir egy nevet és mellé egy számot nem jelent semmit...
Végsősoron én nem is a csalások miatt töröltem elsősorban, hanem azért, mert ez a játék egyetlen elemében sem emlékeztet a valós futballra. Se labdafizika, se a játékosok mozgása, komolyabb mesterséges intelligenciáról nem is beszélve. Akik ezt csinálták/csinálják vagy fogalmuk sincs a futballról, mert labdába sose rúgtak, max. TV-ben láttak meccset, vagy nem lényeges a szimulációs szempont.Nehezen tudom azt is elhinni, hogy ugyanazok az emberek a felelősök az eFootball-ért, mint akik a PES-t készitették. Ha mégis, akkor az Unreal engine egyáltalán nem alkalmas futball játék alá.
Nem hiszek benne, hogy ebből valaha is jó játék lesz, ennyi időnek elegendőnek kellett volna lennie ehhez. Vagy nem tudják, vagy nem is akarják, hogy lényegesen jobb/más legyen. Nagyon érdekelne pénzügyileg mennyire jött be a Konaminak a váltás, nem lepne meg, ha semennyire.
Fel a fejjel TrueGooner, hátha az EA csodát tesz az EA Sport FC 24-el, a névváltás miatt illene nagyon odatenni magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung kuponkunyeráló
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért meglepett a döntésed.