Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- 3D nyomtatás
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Most már 15-20 meccset lejátszva azt kell mondjam megint rosszabb lett a játék. Most már olyan szinten húz vissza, hogy kezdem teljesen értelmetlennek látni az egészet. Még a válogatott kihívást meg tudtam csinálni 6 meccs alatt, a premier liga kihívást viszont nem engedi végigvinni, egyszerűen nem hagy nyerni. 10 feletti meccset játszottam, egyszer se tudtam nyerni, kb 50-50 vereség vagy döntetlen, pedig sorsolt olyan ellenfelet is nem egyet, amelyiknek 80 OVR körüli szedett vedett játékosai voltak.
Eddig csak az íveléseknél és a szöktetéseknél láttam azt, hogy az általam indított passzok a csapattársaim helyett egyértelműen az ellenfél pozíciójára vannak irányítva, de most már sima lapos passzoknál is rendszeresen előfordul. Olyan amire nem lehet azt mondani, hogy technikai hiba, mert pl előrefele vezetem a labdát, előre felé irányítom a passzot aztán hátrafele meg oldalra megy, ilyen nyakatekert rúgással, és pontosan az ellenfélnek, sosem mellé. Ugyanezt csinálja a felszabadításoknál, lepattanóknál, belebikáz a védőm egy teljesen véletlenszerűt a labdába, és hogyhogy hogynem 10-ből 10-szer oda rúgja ahol az ellenfél játékosa ácsorog, még csak meg sem kell mozdulnia. A kapus ugyanez, amit kiüt minden az ellenfél lábára megy közvetlenül, úgy, hogy igazítás nélkül rúgja is be az üres kapura. Ahogy tanítják a 6 éveseknek, hogy szögletre kell ütni, ezek egy darabot nem ütnek szögletre. A csapattársaim sokszor mintha a pályán se lennének, ott megy el a lábuk alatt a labda 10 centire és nem tud blokkolni, vagy meg se mozdul mikor az ellenfél beindul. 98-as szélső védő normál formában, látom, hogy nem mozog semmit az ellenfél szélsőjével, rárakom az emberfogást és ugyanúgy nem mozog. Az ellenfél beindul az meg egy helyben áll és nézeget. Teljesen leblokkol, mintha valami visszafogná, ugyanezt vettem észre akkor is amikor én irányítom. Pl passz fogadásnál rávált a fogadóra a játék, és próbálok a labda felé futni vele és nem reagál a játékos még super cancellel se. Így az ellenfél simán megelőz. Eközben az ellenfél meg 81-es csatárral rúg 2 gólt 25-30 méterről a pipába. Nálam meg a 99-es Haaland nem tudja átvenni az 5 méteres passzot, meg az ötösön senkitől nem zavartatva magától összecsuklik ziccerben. Biztos volt ott egy banánhéj vagy valami amin elcsúszott... Ilyenekkel van tele, nekem meg már a fa...hócipőm van tele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- AliExpress tapasztalatok
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- 3D nyomtatás
- Diablo IV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest