Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Szeretem irányítani, csak a csalás teljesen tönkreteszi a játékélményt. Most pl kb tizedikre tudtam megcsinálni a 2100-as kihívást, a meccsek felén kiléptem, mert egytől-egyig 20-30 perc után 2 kapuralövésből 2 gólt kaptam mialatt ezen kívül momentuma nem volt az ellenfélnek, a másik felén meg végig vezettem aztán az utolsó 5 percben egyenlített vagy fordított az ellenfél. Nálam meg meccsenként 3 kapufa, meg 2 méterről üres kapura fölé fejelés, vagy szögletzászló...rohadt idegesítő.
A játék technikai részével semmi gond nincs, Isten ments, hogy megint teletűzdeljék mesterséges technikai hibákkal, világklasszis játékosok tudjanak már normálisan labdát kezelni meg egyérintőzni kiszorongatott helyzetekben is. Ha amatőr csapattal akarsz játszani válassz 1* -os csapatot, meg rakd manualra a pass supportot, garantálom, hogy a passzaid 70%-a az ellenfélhez fog menni.
Hogy ez neked miért jó azt nem tudom, de ha erre vágysz megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy ez neked miért jó azt nem tudom, de ha erre vágysz megoldható.