- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Szerintem is jó irányt vett a játék a frissítéssel, és ez nem csak ilyen "placebo" érzet.
Olyan dolgokat javítottak, amik alapvető elvarások lennének egy játéktól, de sajnos még sem voltak készen. A frissítés óta viszont SOKKAL játszhatóbb a játék, többek között ezek miatt:
• Gyorsult a labda és a játékosok mozgása is, ezáltal jobb, gyorsabb labdajáratásokat lehet létrehozni.
• Mintha javult volna a cselezés input is, bár nem vagyok egy nagy csel-mágus.
• Javult a kapuralövés .
• Javult a jázékosok fizikája. A labdára, és más játékosokhoz is sokkal jobban reagálnak a játékosok. Emiatt jobbak az ütközések, és kevesebb az "elhagyott" labda.
• Javult egy csomo animáció, sokkal kevésbé darabosak az átvezetők is.
És még sok apróság, de ezek azok a változások amik minden mérkőzésen szembeötlőek. De nyilván aki 5 percnél nem ad neki többet, az nem fog belőle semmit sem észre venni.
Ez a játék még mindig nincs kész, azt szögezzük le. De az első update mindenképpen jó irányba indult el. Én élvezem vele a játékot.
A steames értékeléseket meg hagyjuk. Felrobbant a net a negatív kritikáktól, amik jogosak voltak egyébként, és még az is szalad leszavazni, aki ki se próbálta, csak "aah utálkozzunk, ezaz!"
Kell még idő. Megjelenés előtt nem erre a játékra számítottam, de Április, Május környékén szerintem nagyon fasza kis játék lesz ez!
Ja igen, a védekezés! Egyetlen egy futballjátékban sem volt ennyire realisztikus a védekezés, Nekem a kedvenc részem a játékban, bármilyen fura is. Sok gyakorlás kell majd hozzá, hogy mesteri szinten menjen, de baromi jó lett. A jockey, a fizikai-párharc, illetve az álló/becsúszó szerelés vagy blokkolás megfelelő kombinációjának megtalálása nagyon jó kihívást jelent!
Akinek most nem tetszik Én azt is megértem, de azért updatek után nézzen rá mindenképp, mert kifogja ez forrni magát. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest