Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Pénzt szerencsére nem is kell.
Muszáj pozitívnak maradnom, mert az elmúlt 2 évben megtanultam hogy mit tud nyújtani a PES a FIFA-hoz képest. Megvettem idén a FIFA-t nagy elkeseredésemben, de a FUT undorító módon csal, így ott marad a menedzserkedés. Az idei fifa előrelépés, de az efootballban látom azt a potenciált amivel utólérheti. Nyilván mindenkinek más az ízlése, mást keres egy-egy játékban. Sok dolgot kell javítani az efociban, én még ezután a sok kamuzás és döbbenet után is szeretnék időt hagyni ennek a gamenek, kezdve a jövőheti javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós kamerák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Modding és elektronikai kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép OFF
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muszáj pozitívnak maradnom, mert az elmúlt 2 évben megtanultam hogy mit tud nyújtani a PES a FIFA-hoz képest. Megvettem idén a FIFA-t nagy elkeseredésemben, de a FUT undorító módon csal, így ott marad a menedzserkedés. Az idei fifa előrelépés, de az efootballban látom azt a potenciált amivel utólérheti. Nyilván mindenkinek más az ízlése, mást keres egy-egy játékban. Sok dolgot kell javítani az efociban, én még ezután a sok kamuzás és döbbenet után is szeretnék időt hagyni ennek a gamenek, kezdve a jövőheti javítással.