Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Én az XP-s verziót vettem. Nálam számit az eredeti oprendszer. Ha lett volna külön gyári XP-m akkor természetesen a linuxos mellett döntök. De. Nem nagyon tudom mivel rakjátok tele a D meghajtót? Szerintem amire ez a gép való, bőven elég a 8 giga tárhely. Én most utaztam a géppel, navigációra használtam, netre, és a fényképeim szelektálására. Még néhány filmet is ráraktam a gyerkőcök miatt. Mégsem bizonyult kevésnek a hely. Ha pedig extra hely kell arra van 4 gigás pendrive. Tehát nem nagyon vágom minek kell egy ilyen gépbe rengeteg giga hely. Én minden lényeges anyagomat a nagy notin és külső vinyókon tárolok.
-
Carline
őstag
Én is xp-t használok és azért vettem linuxal, mert ott nagyobb a második ssd meghajtó.
+8GB többet ér nekem mint a genuie xp home.
Xpsp2 mellett több mint 2GB hegy van az elsődleges ssd-n, a második meghajtó 16GB területének is több mint fele megmaradt (még).
Office 2003 csomagból egy portable verziót tettem fel. ~110MB és kb 4 mp alatt indul.
Képszerkesztő, nézegetőként Acdsee 9 verzió van fenn.
Nod32 2.7 víruskergető + Outpost tűzfal futtatása mellet még <700MB szabad memória van.
Egyébként az XP egy sima nem átdolgozott SP2.A hétvégére szerzek egy külső dvd-t és kipróbálok pár átszabott torrentről leszedett eeexp-t valamit bytexp és embedded rendszert is. Próbaképp egy vistalite is felmegy majd.
Ha lesz kedvem írok tapasztalatot

Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dell notebook topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával. UP. 02.23
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest