Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jano_023

őstag

válasz Andris_2 #2454 üzenetére

Hali,

A barátnőmmel nekünk is hasonló problémáink voltak mint neked. megoldás skype. Hogy miért csinálja az MSNnnél ? Hát szerintem az MSN szöveges üzengetésre lett kitalálva nem direkt videós kapcsolatra. Viszont a skype pont erre.
    Ha nagyon okos akarnék lenni akkor azt mondanám hogy azért késik a hangod mert valószínűleg más protokollt használ. Van egy az IP-s és UDP vagy melyik ez nem biztos az egyik csak kiküldi az infot és nem törődik semmivel ez az UDP-s és a másik az IP-s pedig megnézi hogy a fogadófél kész-e meg ilyenek megcsinálja a 3 fázisú kézfogást stb. Szóval tovább tart és a címzése is hosszabb, szóval A-ból B-pontba is lassabban jut el. Ez csak az én véleményem lehet nem így van ... csak én erre gondolok.
    Amúgy egyszerű használj Skypot!

Windows 7:
    Itt az USAban van egy két srácnak netbookja és simán használják rajta a W7et. Egy srácnak 1000H EEE Pcje van és neki is az van rajta és normál sebességen megy, azt mondja nagyon jó és szereti.

Még egy apróság:
    A kis eee pc olyan erős (amit nem gondoltam volna) hogy a W7 mellet virtuális gépben tudott a srác futtatni egy XP-t.
    Most ezzel senkit nem biztatok a W7 felrakására, csak megemlítettem. Nekem is Xp van fent és szeretem. De egy Linux disztribúciót is ki fogok próbálni ...

''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''

• runner 125

nagyúr

válasz Andris_2 #2454 üzenetére

Nem tudok rá mást mondani, mint h holnap kipróbálom én is.

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák