- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Akkor leírok mindenet a kezdetektõl:
Tuning/hûtés:
486 DX2 66 MHz @ 80 Mhz (majdnem, mert csak akkor volt stabil, ha gyorsan párolgó kontaktsprével fújkáltuk a bordáját :)). Úgyhogy ez a tuning csak kísérleti/kutatási célokat szolgált, mert a gép használata két személyt igényelt :))
Mikor programozgattam, tettem egy nagy Ascii kódtáblázatot a gépház oldalára celluxxal, majd késõbb, a technika fejlõdésével hûtõmágnessel. :)) :) ) van felfügesztve, hogy a rezgése ne terjedjen át mindenre.
Egy kis hûtõbordét ráragasztottam a southbridge-re, fogalmam sincs minek, unatkoztam.
A HDD LED, Reset Sw, Power Sw kábeleket szépen összefontam, és az egész köteget aranyszínüre fújtam.
A házban egy-két csörgõ rész megfeszítését még megoldottam a felületek közé ragasztott, szétvagdalt cipõfûzõdarabokkal.
A vízhûtés csövei a ház elõlapjának tetejébe fúrt lukakon jönnek ki a ház tetejére tépõzárral rögzített radiátorhoz.
Azt hiszem ez minden mûvem idáig.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest