- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Akkor leírok mindenet a kezdetektõl:
Tuning/hûtés:
486 DX2 66 MHz @ 80 Mhz (majdnem, mert csak akkor volt stabil, ha gyorsan párolgó kontaktsprével fújkáltuk a bordáját :)). Úgyhogy ez a tuning csak kísérleti/kutatási célokat szolgált, mert a gép használata két személyt igényelt :))
Mikor programozgattam, tettem egy nagy Ascii kódtáblázatot a gépház oldalára celluxxal, majd késõbb, a technika fejlõdésével hûtõmágnessel. :)) :) ) van felfügesztve, hogy a rezgése ne terjedjen át mindenre.
Egy kis hûtõbordét ráragasztottam a southbridge-re, fogalmam sincs minek, unatkoztam.
A HDD LED, Reset Sw, Power Sw kábeleket szépen összefontam, és az egész köteget aranyszínüre fújtam.
A házban egy-két csörgõ rész megfeszítését még megoldottam a felületek közé ragasztott, szétvagdalt cipõfûzõdarabokkal.
A vízhûtés csövei a ház elõlapjának tetejébe fúrt lukakon jönnek ki a ház tetejére tépõzárral rögzített radiátorhoz.
Azt hiszem ez minden mûvem idáig.
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest