Keresés

Aktív témák

• Draki

aktív tag

válasz Csepy #40 üzenetére

OK. Nincs harag. :)
    Csak nem tudom miről beszélsz. :D

''Garancia nem megoldható'' :F :F lol
    Pul*ar-ba beviszed (A hivatalos magyarországi forgalmazója az ecs termékeknek. Általában itt díszeleg a hirdetésük a PH!-en.) és cserélik... de rajta is van a garijegyen. Egyébként a kisker is cseréli, ha ott vetted.

A 12-ből 10 hibás... ha ez igaz akkor lehet, hogy selejtes szériát fogtál ki (vagy átvertek), de ha selejtes széria került volna ki akkor miért nem érkezett semmilyen visszajelzés a vásárlók felől? (Nem volt tele PH!-se sz@r az ecs lapom tipusú topicokkal.) Nem értem a dolgot, ha vettél 12db ecs alaplapot és abból 10 rossz volt, akkor hogy érted azt hogy a gari nem ér semmit? Nem vették vissza garanciálisan vagy mi? Hol vetted a lapokat?

Tech. support parancsolj: [L]http://www.ecsusa.com/[/L]

Ha neked ez SEMMIRE se használható akkor nem a gyártóval van a baj...
    A terméktámogatásról csak annyit, hogy az L7VTA lapomra eddig már vagy 10 új BIOS-t adott ki az ECS és az uccsó 5-ben már nem is kellett javíani semmit csak az új procikat támogatták vele +1-2 apróságot adtak a bioshoz (leelenőrizheted a linken :) ), szerintem nagyon jól használható az ecs terméktámogatása. Teljesen értetlenül olvastam amiket írtál. :U

Remélem elég tényszerű voltam...

Érdekes mintha két külön bolygón éltünk volna eddig! :))
    A tiéd biztos jobb hely, mert az enyém nagyon sz@r! :DDD Live long and prosper!

(Egyébként már összeraktam jópár gépet ECS alapokra és kopp-kopp eddig mind üzemel. De ez megint nem jelent semmit csak ellen pontozásul a 12-ből-10 rosszra amit te írtál. :) )

Persze továbbra sincs harag, csak beszélgetünk... :)

[Szerkesztve]

• Zoz

őstag

válasz Csepy #40 üzenetére

Lehet hogy valami nagyon peches ECS szériába nyúltál bele!
    Nálunk eladott/rossz: K7S5A 112/8, K7VTA3 115/6, és hogy egy Intel-es is legyen P4VXASD2 218/8
    Az viszont igaz, hogy az Asrock valamivel jobb statisztikát produkál, pl: K7VM2 150/6, GEPROHT 111/4, de látványos különbség nincs.

Aktív témák