Aktív témák
-
Draki
aktív tag
OK. Nincs harag. :)
Csak nem tudom miről beszélsz. :D
''Garancia nem megoldható'' :F :F lol
Pul*ar-ba beviszed (A hivatalos magyarországi forgalmazója az ecs termékeknek. Általában itt díszeleg a hirdetésük a PH!-en.) és cserélik... de rajta is van a garijegyen. Egyébként a kisker is cseréli, ha ott vetted.
A 12-ből 10 hibás... ha ez igaz akkor lehet, hogy selejtes szériát fogtál ki (vagy átvertek), de ha selejtes széria került volna ki akkor miért nem érkezett semmilyen visszajelzés a vásárlók felől? (Nem volt tele PH!-se sz@r az ecs lapom tipusú topicokkal.) Nem értem a dolgot, ha vettél 12db ecs alaplapot és abból 10 rossz volt, akkor hogy érted azt hogy a gari nem ér semmit? Nem vették vissza garanciálisan vagy mi? Hol vetted a lapokat?
Tech. support parancsolj: [L]http://www.ecsusa.com/[/L]
Ha neked ez SEMMIRE se használható akkor nem a gyártóval van a baj...
A terméktámogatásról csak annyit, hogy az L7VTA lapomra eddig már vagy 10 új BIOS-t adott ki az ECS és az uccsó 5-ben már nem is kellett javíani semmit csak az új procikat támogatták vele +1-2 apróságot adtak a bioshoz (leelenőrizheted a linken :) ), szerintem nagyon jól használható az ecs terméktámogatása. Teljesen értetlenül olvastam amiket írtál. :U
Remélem elég tényszerű voltam...
Érdekes mintha két külön bolygón éltünk volna eddig! :))
A tiéd biztos jobb hely, mert az enyém nagyon sz@r! :DDD Live long and prosper!
(Egyébként már összeraktam jópár gépet ECS alapokra és kopp-kopp eddig mind üzemel. De ez megint nem jelent semmit csak ellen pontozásul a 12-ből-10 rosszra amit te írtál. :) )
Persze továbbra sincs harag, csak beszélgetünk... :)
[Szerkesztve] -
Zoz
őstag
Lehet hogy valami nagyon peches ECS szériába nyúltál bele!
Nálunk eladott/rossz: K7S5A 112/8, K7VTA3 115/6, és hogy egy Intel-es is legyen P4VXASD2 218/8
Az viszont igaz, hogy az Asrock valamivel jobb statisztikát produkál, pl: K7VM2 150/6, GEPROHT 111/4, de látványos különbség nincs.
Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest