- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Aktív témák
-
Csepy
őstag
Hi!
Arról Sajnos nem tehetek, hogy te a Maxtor és Seagate winyók 40-80 GB-os modelleit szarnak tartod! :DD hadd nevessek má' egy kicsit :DD
De volt K7S5A, ami BIOS frissítés után sem volt hajalandó felismerni procikat (nyugi, a legújabbat tettem fel). Sőt volt olyan, hogy egy xp procit Duronnak ismert fel. Ez csak azért gond, mert a kedves vásárló reklamált, hogy át akarom verni. Na azóta ezeket a szennylapokat nem alkalmazom. Használja aki akarja. (No hard feelings, lol) Volt, hogy bevittem a nagykerbe és ott sem tudták megmondani, mi a baja!!!
Amúgy azt mondják, hogy általában minden 5. ECS szar és csak szenvedni lehet vele. Akkor szerencsés kezem van, met eddig 50-ből én azt a 10-et biztos, hogy kifogtam, ami szar volt. De ezzel javítottam az átlagot. :DDD
Amúgy, ASUS-t én sem szeretem. Én az ABIT-ot részesítem előnyben. Az NF7-S nagyon király lap és semmi bajom sem volt még egyel sem, amit eladtam; na meg persze én is ilyet használok.
Regards: Csepy
UI.: Nem tudom, miért vannak olyan emberkék, akik ezeket a VÉLEMÉNYEIMET magukra veszik. Nem azt mondtam, hogy te vagy szar, hanem (Uram bocsá') az ECS AMD-s lapjai. Mi azért vagyunk ezen a fórumon, hogy segítsünk egymásnak, vedd már észre!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest