- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
Aktív témák
-
Allien
veterán
Nem akarok csúnyát mondani, DE!!! Ne is haragudj, a géphez NEM adtak pl.: zöld színü füzetecske, ez van rákaristolva:
SocketA Mainboard, stb... (alaplaphoz jár!)
Azt megértem, hogy nem férsz hozzá, O.K, de le van írva, hogy bios reset (7. oldal) Jumperes. 3 pöcök, alapból 2-s, 3-s rövidbe, resetnél 1-s, és 2-sre kell átrakni! A 8. oldalon láthatod, hol kell keresni! A VGA kártya aljánál, külömben nem könnyű leszedni, bár nem is nehéz. Főleg jusztafogóval egyszerű. Nekem alapból másképpen voltak beállítva a dolgok biosban, mint a füzetben, ezért én átállítottam a füzethez. Késöbb biost frissitettem (cheepo), mert az fsb-t sokkal jobban lehet állítani, alapból 3 variáns van csak, ebből csak kettőben indul. :DDD Lehet, hogy a ram beállítás miatt nem indult. Így utólag úgysem derül ki, maximum az ég. :))
Aktív témák
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest