Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubulke
csendes tag
Amit tudok javasolni, hogy ha használt gépet veszel, akkor kössél visszavásárlási garanciát. Ha többre nem is, akkor 1 hétre, amíg a gépet teszteled. Érdemes! Egy kolitársam megjárta, ugyanis nem kötött szerződést a taggal és kb. az 5. napon nekiállt vibrálni a képernyő. Kontaktos lett. Egy másik gyerek is beleesett egy hasonló vételbe, de az kicsit tovább bírta. A 2. hónapban jöttek elő ugyanezek a problémák. Ha jó szögbe állítja a képernyőt, akkor semmi gond nincs vele. Aztán amikor elment relkamálni, akkor az eladó jót nevetett. Szerinted miért akarnak túltenni rajta? A CNC gépekhez nem kell nagy teljesítmény. A programok elkészítése sem igényel erőművet. Igaz, én csak elméletben tanultam.
Meg a programozást is.
A javaslatom, hogy egy kicsit várjál és spórolj egy kicsit még. A leendő anyósomnak egy Compaq Evo-ja van és szerintem a világ legstabilabb gépe. A típusszámát nem tudom, de én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha jól emlékszem, akkor 1,2GHz-es proci, 256 MB memória, ATI 32MB videokártya van benne, cserélhető az FDD és a CD/DVD és egy kisebb(kb.20-30GB) vinyo van benne. Ez a MATÁV!!!! Szóval a céget kellene megkeresni, vagy ott magasabb beosztású embert, aki hozzáfér az ilyen gépekhez a 2 évi selejtezésekkor. Ugyanis minden második évben kidobják a gépeiket. -
ubulke
csendes tag
Bocs, tévedtem! 14,1'' a kijelző.
-
ubulke
csendes tag
14,5'' a képernyő. Ma vettek hozzá egy USB-s egeret(A4 Tech) és egy 128MB-s PenDrive-ot. Össz értéke: 10e HUF. Így már ki lehet bírni az adatcipelést is. DreamComp Kft.-nél vették a gépet, ha esetleg ez segít a választásban. Ami fura kicsit, hogy nagyon sokszor szinte 100%-os procihasználatot jelez, holott nem egy rázós progi megy rajta. Melegedéssel nem volt gond, nem jellemző a túlfűtés.
-
ubulke
csendes tag
A 32MB videokártya kicsit kevés néki és a médiaplayes is kicsit akad filmnézéskor. Viszont a BS Playerrel szépen futnak. Ami hiányosság, az a tartozékokban van. Nincs kislemez!!!!! Ami ugye azért nem árt, ha van. Amit tud alapban, az a Wireless. Ez viszont jó. 4 USB, nyomtató és tv kimenet. Nem vitték túlzásban a kimeneteket sem. Attól függ, kinek mire kell. Kolitársamé a gép és egy jogásznak bőven elég.
Belső modem van és más külső csatlakoztatási lehetőség nincs. A sebessége elég elfogadható. Az akku kb. 2 órát bír, ha fullra van töltve. -
ubulke
csendes tag
A 6.0-s nero simán vitte a Qsi-t. Köszönöm a segítséget mindenkinek. Remélem, egyszer én is hasznos leszek.

-
ubulke
csendes tag
Nos, a probléma megoldódott. Egy újabb lecke: ne próbálkozzunk régi progival új cuccnál, mert nem mindig jön be. Még akkor sem, ha szeretjük a progit.
-
ubulke
csendes tag
ja, és elfelejtettem írni, hogy minden hozzá kapott driver ellenére nem műkszik az írás. Beolvas dolgokat, csak írni nem akar szegényke.
-
ubulke
csendes tag
Sziasztok!
Először is köszi a hozzászólást!
Nos a gépről amit tudni kell:
- ECS A 531
- Mobile Transmeta Crusoe TM 5800 1000MHz//CPU
- 256MB memória
- VGA SiS 315 32MB
- Hangk.: ALI M 5451 AC-Link
- 30GB vinyo
- QSI CDRW/DVD SBW 242B dvd x8, CD x24x10x24
- és még sok-sok minden....
A múlt heti bolti ára: 181.285 HUF
Azt hiszem eleget írtam róla. Jelenlegi oprendszer: Xp Professional.
A Nero típusa: 5.5.10.54
Ami gond vele, hogy a k.gen nem tartalmazta a típust és általánossal próbáltam. -
ubulke
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas gonddal küzdök,ugyanis a napokban vásároltam ezt a gépet és a benne levő QSI CDRW/DVD 242B típusú berendezést nem hajlandó a nero működtetni. pedig milyen jó lenne.
Aztán amit hajlandó tenni, hogy egy Image dolognak felismeri és ennyi.
Kérek mindenkit, akinek van használható ötlete, ossza meg velem.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Meg a programozást is.
A javaslatom, hogy egy kicsit várjál és spórolj egy kicsit még. A leendő anyósomnak egy Compaq Evo-ja van és szerintem a világ legstabilabb gépe. A típusszámát nem tudom, de én személy szerint nagyon meg vagyok elégedve vele. Ha jól emlékszem, akkor 1,2GHz-es proci, 256 MB memória, ATI 32MB videokártya van benne, cserélhető az FDD és a CD/DVD és egy kisebb(kb.20-30GB) vinyo van benne. Ez a MATÁV!!!! Szóval a céget kellene megkeresni, vagy ott magasabb beosztású embert, aki hozzáfér az ilyen gépekhez a 2 évi selejtezésekkor. Ugyanis minden második évben kidobják a gépeiket.
Belső modem van és más külső csatlakoztatási lehetőség nincs. A sebessége elég elfogadható. Az akku kb. 2 órát bír, ha fullra van töltve.