Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Varj, a lista nem van, hanem keszitheto, me'g nincs a kezemben.
Vegyes, nagyon. De leszurom termeszetesen, ami jo lehet az lesz benne. Vagy akar kiterjesztesenkent kulon file... [a pdf tudom hogy szkennelten nagyon szivas, de txt-docx szerintem ha mashol nem talalhato meg es valakinek pont kell, donornak jo lehet]. En nem is hasznalok mostanaban olvasot, az online altalam kovetett-olvasott infok kitoltik a napjaim, de remeljuk ez majd valtozik.
Persze, zart koru helyen megoszthato. Csak az itteni emailem ne kossetek hozza, majd valami masikat adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- OLED TV topic
- Napelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Boox note Air4 C
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest