- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
#59816064 #13750 üzenetére
huh, hát hívd fel az üszolgot és ne hagyd magad lerázni!
Nekem amikor megjelent az új visa electron senki sem tudta az erste fiókban elmondani, hogy az erste is cvc kódosat ad-e. Frankóra felhívta előttem az ügyintéző a központot és odaadta a kagylót, hogy beszéljem meg énSzóval szerintem jobban jársz ha nem futsz le pár kört feleslegesen.
De amúgy a paypal is csak egy sima kártyás vásárlás, szóval elvileg mennie kéne ha alkalmas neten vásárlásra a kártyád!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest