Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
02.21-én rendeltem a MyEarFun-ról.
03.01-én jött mail, hogy küldték...
03.03-án (pénteken) indult el Lengyelországból
03.07-én jött meg (UPS)
a 60 USD-re semmilyen más költség nem jött (na jó, adtam borravalót a futárnak )frissítettem a firmware-t és kb. 1 órát próbálgattam, eddig megfelel az igényeimnek.
valaki korábban írta, hogy a mellette ülők is hallják milyen zenét hallgat. ez érdekelt, mert irodában nem biztos, hogy hasznos lenne. a családtagok szerint nem hallatszik. én ugye ezt nem annyira tudom megállapítani, ha a fülemben van. -
max1965
tag
Na, meg is volt. Van.
Lement a referencia zeném rajta.
[link]
Mivel, csak a fülemre hagyatkozhatok, műszeres mérésre nem, ezért szubjektíve, teltebbnek érzem a hangzást.
És a magasaknál is tisztább talán.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
kp78
addikt
Én pont a frissítés óta nem sokat használtam, de akkor most kicsit használatba veszem, h én is hallok-e ilyesmit.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Degeczi
nagyúr
Elvileg ezzel a "Gaia" appal lehet bármilyet feltölteni, csak be kellene szerezni a binárist, mert aktuálisan a 0.4.8 van mellette.
A nyilvános fórumon is jelez vki torzítást és kihagyást, vagy te vagy?
-
ztoldy
senior tag
aztán reméljük, hogy foglalkoznak valóban a problémával.
Elküldöd privátban vagy akár itt azoknak a tartalmaknak a linkjét, ahol tapasztalod? Kíváncsi lennék nálam is jelentkezik-e csak eddig nem tűnt fel vagy esetleg rendszerrel/bt verzióval összefüggő a probléma.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest