Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz
Sirandrish #7258 üzenetére
Többen írják itt a fórumon is, hogy most meg van emelve a "packweight", most le van húzva, stb... Ugyanezt mondtam én is, annyi kiegészítéssel, hogy ezeket az időszakokat kell elkapni, és ehhez adtam egy kis segítséget. Az bebizonyosodott, hogy nem fix időpontokról van szó, hanem folyamatosan változtatják. Ennyi. Lezártam a témát részemről.
Peace! -
tenaijo
tag
válasz
Sirandrish #7258 üzenetére
Én meg abban hiszek, hogy szerencsés, és szerencsétlen account létezik.
Tavaly kettővel nyomtam, és pont a két végletet fogtam ki. Az egyiken mindent IS kinyitottam, gambling sbc-k egy jelentős része használható, meta játékosokat adott, a másikon viszont konkrétan nulla értelmes nyitásom volt. Egy base Puskás jött, de az is már csak akkor, mikor szotyiért árulták. Egyikbe se raktam egy forintot se pluszban, de azért vicces volt, hogy ~ugyanazokkal a rivals/wl eredményekkel egyik accon 30 milliós keret, a másikon meg puruttya szertárosok rohangáltak fel-alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ózongenerátor a háztartásban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest