Új hozzászólás Aktív témák
-
vss
csendes tag
válasz
hunnylander #143 üzenetére
Ezzel a "bőven elég" dologgal tudnék vitatkozni. Én egy 0404-est vettem, és 22mW a fejhallgató erősítője, hozzá társítva egy AKG K171 Studio. Átlagos zenehallgatáshoz jó, de pld. régebbi felvételeknél gondot okozhat, hogy a max. hangerő se elég! Ez jellemzően korai (80-as évek vége, 90-es évek eleje) cd lemezeknél fordul elő. A manapság használt, divatosan emelt dinamikájú (RMS) zenéknél teljesen jó. Egy buliban (diszkó, házibuli) szintén kevés lehet a hangerő! Tehát kicsit óvatosabban ajánlanám az ennél is halkabb 0202-t.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
hunnylander #120 üzenetére
"Az "In Memoriam..." és a "Honshu" talán, ami a komolyabb művek közé sorolható, a többi rövidebb termékdemó. "
-
peep
csendes tag
válasz
hunnylander #136 üzenetére
És nemtudod mennyiért szállítanak ide meg hogy megy mert énis most tervezek venni de úgylátom itt minden sokkal olcsóbb.Kár hogy amit keresek itt nincs dehát itt árkategóriákkal dárgábbat lehet megvenni ennyiért...
-
mekukoki
csendes tag
válasz
hunnylander #133 üzenetére
Jól néz ki, csak dupla ár. Most még egy-két napig mérlegelek, olvasgatok úgy is, ezt a típust is felveszem a listámra, köszi!
-
peep
csendes tag
válasz
hunnylander #133 üzenetére
aza krk rp5 elég durván olcsóbb mint itthon.Vagy én olvasom rosszul?
-
mekukoki
csendes tag
válasz
hunnylander #131 üzenetére
Szerinted gagyi az a típus, amit írtam? Két teszten elég jól szerepelt, csak éppen fogalmam sincs, milyen a jó aktív hangfal. Arra a célra is gagyi, amit említettem szerinted?
-
peep
csendes tag
válasz
hunnylander #120 üzenetére
Persze én is csak viccnek szántam pláne h nem állok olyan szinten h mutagassam a produkcióim
Ezeket meghallgatom rögtön ha lesz egy hangkártyám
-
peep
csendes tag
válasz
hunnylander #118 üzenetére
akkor majd egy közös turné.idővel...
-
szalay
csendes tag
válasz
hunnylander #102 üzenetére
Sziasztok!
Talán érdekes lehet, most láttam egy E-Mu 0404 USB hangkártyát a DJ Store oldalán, új ár -10.000 Ft!
Fejhallgató kimenet, stb.....
Üdv!
-
piroman
csendes tag
válasz
hunnylander #47 üzenetére
Csak csatlakozni tudnék, hogy "best-DAC-for-money"semmi opció, 2 in/out, de az qrvára jól szól, azt hittem denevér lettem..
-
Ronin86
csendes tag
válasz
hunnylander #86 üzenetére
Háát én eredetileg nagyon bele voltam szerelmesedve HD 555-be, mert nagyon sok jót olvastam róla, és mást nem is nagyon nézegettem, de aztán lett pénzem az 595re is, csak ugye rájöttem úgy 4-5 napja hogy kell vennem valami preampot vagy külső hangkártyát, ami nem is olyan olcsó, szóval döntöttem, a héten veszek egy 555öt és jövő héten meg ha pesten járok megveszem ezt az E-mu 0202-t, mert nagyon megtetszett.
Az AKG-t nem nagyon ismerem, de tényleg jónak tűnik csak én sajna elég sennheiser őrölt vagyok, most a hordozható mp3 lejátszóm mellé is CX400at vettem és az előző fülesem is sennheiser volt és hát kitartok a márka mellett
-
Ronin86
csendes tag
válasz
hunnylander #83 üzenetére
Áhh akar a halál drágán venni fülest, ha éppenséggel lenne 20ezerért HD595 akkor szíves örömest vennék annyiért
, de ha jól látom Magyarországon 35 az ára, és e-bay-en sem nyernék pár ezer forintnál többet - és ott ráadásul a garancia is necces.
Viszont a HD 555 csak 19ezer szal majdnem fele annyi és kétlem hogy fele olyan jó lenne.Azt viszont már eldöntöttem hogy ilyen E-mu hangkártyát veszek, már csak azért is, mert a Bithead nem kapható kis hazánkban, és nekem nagyon fontos a garancia és tényleg utána olvastam külföldi oldalakon is nagyon dícsérik.
Esetleg annyit valaki leírna nekem hogy mekkora? azt sajna sehol sem láttam... -
Ronin86
csendes tag
válasz
hunnylander #77 üzenetére
Jah, csak ugye ha megrendelem a HD595 és ezt a hangkártyát akkor az már majdnem 70ezer forint...
Hát sztem megveszem a HD595 "kistestvérét" HD 555-öt és egy ilyen külső hangkártyát. Sztem HD 555-el sem járnék rosszul. -
Ronin86
csendes tag
válasz
hunnylander #74 üzenetére
Hmm. Végülis én csak gépen hallgatok zenét fejhallgatóval és ugye az integrált hangkártya nem elegendő egy jobb fejhallgatónak. Elolvastam sok hozzászólást erről a hangkártyáról és tényleg nekem is szinpatikus de olvastgam a Bitheadről is sok jót különféle angol tesztekben és most nem tudom melyiket vegyem meg, pontosabban melyikkel járok jobban.
-
válasz
hunnylander #64 üzenetére
Az lehet de én nagyon messze vagyok onnan sajnos
-
válasz
hunnylander #62 üzenetére
Köszönöm nem is keresgélek tovább!
-
válasz
hunnylander #59 üzenetére
Köszönöm a válaszokat úgy látom lesz min gondolkodnom! Várom még a véleményeket aztán jövő héten döntök. Jó lenne kipróbálni őket külön külön de sajnos erre esély sincs
-
válasz
hunnylander #55 üzenetére
Hát nem a méret a lényeg szokták mondani...
Valakinek esetleg tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest