Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
paprobert #30 üzenetére
Nekem nem volt bajom az Atom procikkal, a HyperThreading kukázása és az első 4 magos generáció után szerintem teljesen használhatóak voltak a saját szintjükön, értelmezhető kompromisszumokkal.
Csak feltűnő a váltás a közvélekedésben, hogy mennyivel pozitívabb a jelenlegi, arányaiban ugyanolyan gyenge E-core-ok megitélése, mint a korábbi Atom magoké volt.
Ugyan az Intel IPC állításait én erős fenntartásokkal kezelném, de ez kb. ugyanaz a szint, mint anno az Atom magok tudtak (vagyis kb. olyan IPC mint a 1-2-3 generációval korábbi nagy magok).
#34 BiP
Szerintem az N100-as lapok bővíthetőségét a CPU korlátozza. Ha jól látom van 9 PCIe sávja, mivel SoC ezért chipset nem kell mellé, vagyis azt a kilenc sávot kell elosztani a teljes bővíthetőségre. Az x8/x4*2 PCIe plusz x1 NVMe csatoló teljesen logikusnak tűnhet a gyártók számára. Ha lehet is chipsetet rakni mellé akkor gyanítom az arányaiban túl drága, ahogy kb. bármi extra kontroller is az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest