Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
paprobert #30 üzenetére
Nekem nem volt bajom az Atom procikkal, a HyperThreading kukázása és az első 4 magos generáció után szerintem teljesen használhatóak voltak a saját szintjükön, értelmezhető kompromisszumokkal.
Csak feltűnő a váltás a közvélekedésben, hogy mennyivel pozitívabb a jelenlegi, arányaiban ugyanolyan gyenge E-core-ok megitélése, mint a korábbi Atom magoké volt.
Ugyan az Intel IPC állításait én erős fenntartásokkal kezelném, de ez kb. ugyanaz a szint, mint anno az Atom magok tudtak (vagyis kb. olyan IPC mint a 1-2-3 generációval korábbi nagy magok).
#34 BiP
Szerintem az N100-as lapok bővíthetőségét a CPU korlátozza. Ha jól látom van 9 PCIe sávja, mivel SoC ezért chipset nem kell mellé, vagyis azt a kilenc sávot kell elosztani a teljes bővíthetőségre. Az x8/x4*2 PCIe plusz x1 NVMe csatoló teljesen logikusnak tűnhet a gyártók számára. Ha lehet is chipsetet rakni mellé akkor gyanítom az arányaiban túl drága, ahogy kb. bármi extra kontroller is az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest