Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam88
tag
Miért fontos, hogy minden formátumot kezeljen? Eddig nem arról volt szó a topicban is, hogy használni kell a Calibre-t, ami mindig az olvasódra konvertálja a könyveket, így nem szükséges hogy ismerje az összes formátumot. Én is calibre-t használom, igaz nincs több száz könyves tapasztalatom, de fél év alatt nekem még nem volt olyan könyv, amit ne tudott volna átkonvertálni a nook-ra epubba.
A-l-i-e-N: e-book olvasásra szürkeárnyalatos e-ink kijelzős készüléket kell nézni (több hétig bírja egy töltéssel, nincs háttérvilágítás, olyan mintha könyvet olvasnál). Az általad linkelt mpman színes lcd kijelzős, gyakorlatilag egy butított tablet (aminek háttérvilágítása van, és olyan mintha monitort néznél, vagyis olvasásra nem ajánlott).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest