Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Jópár kihagyható tárgy van (én fel is hagytam a gyűjtögetéssel), például ha a túlélőkkel vagy, kimarad egy békefenntartós küldetés, emiatt az egyik kérdezz-felelek nem teljesíthető (mert nem találkozhattál a személlyel, akiről a kérdés szól). Néhány küldetésben is van cucc, ahová nem lehet visszatérni, ugyanez a Carnage Hall-ban is. Nekem a metrós acsi buggolt, illetve van pár metró, amig úgy kapcsoltam be, hogy végigrohantam fent a zombik/renegátok között, le a generárokig, azóta mindig figyelmeztet, hogy veszélyes zónába érzetem, ha ezekbe megyek.
A Co-op acsikkal két napot szívtam, mire rájöttem, miért nem talál játékot soha, amibe csatlakozhatnék (magyarosítást használtam, az módosításnak számít, teljesen ki is ment a fejeből)
-
Írtátok páran, hogy ez a Tolga és Fatin köldetéssorozat elég monoton. A Follow the White Rabbit küldetésnél tartok, és rettentően unom. Eleinte vicces volt a szövegelés, de már azt is unom...sokáig tart még?
Illetve észrevettétek, hogy a megépített "gépben" van egy Call of Juarez Gunslinger arcade játékgép? A gép többi részét nem ismertem fel, de lehet még utalás másra.
-
-
-
Behúztam anno a boltból az ingyenes Retrowave bundle-t. Kaptam is egy szép sarlót, ha minden igaz, de sehol sem találom. Se tervrajz, se maga a cucc, kereskedőknél sem tudnám összerakni. Merrefelé lehet?
-
Még jó, hogy nem vettem meg a Deluxe kiadást, most ingyen megkaptam az első DLC-t. Átnevezték egyébként Reloaded Edition-ra. Tisztára, mint az első résznél.
-
Az új Lost Armory küldetésben, a Find Jay résznél mindenképp odaadjuk a kódokat Tuckhead-nek, és megyünk dekódert keresni, vagy a másik válasz máshogy viszi tovább a sztorit?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest