Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Még nagyon az elején vagyok, de már feltűnt egy-két jó cucc a kereskedőknél, jó drágán
Kompozit baseball ütő meg ilyesmi. Még szintet is kell lépnem hozzá, anélkül nem adja ide.Állandóan a mellékküldetéseket csinálom amúgy, de nincs belőlük valami sok egyelőre.
A rádiótorony mászásnál egyből a Far Cry ugrott be...Az éjszaka beállta előtt kétszer is figyelmeztetnek amúgy, meg meg is lehet nézni hogy hány óra van az Inventory-ban, jobb oldalt írja. Este nyolc után ajánlatos elindulni a legközelebbi védett ház felé...Még az elején az első éjszakai küldetésnél voltam csak kint, de elég is volt

ALLAT001: én azért vettem, mert azonos áron 20%-kal erősebb volt az AMD. Szerintem elég jó indok.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kompozit baseball ütő meg ilyesmi. Még szintet is kell lépnem hozzá, anélkül nem adja ide.