Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
Ennek a játéknak annyira jól működik a freeroam mechanikája. Az első eset, hogy egy óra után azon kapom magam, semmi mást nem csinálok, csak megyek előre, mászkálok, nézem, mi alakul ki körülöttem, gyűjtögetek, zombit hentelek
Mióta megvan az öklelés perk, 10x vicesebb a játék
Egyébként iszonyatos jó részek vannak benne, első végigvitelre nem is láttam ezeket, pl most találtam ezt az UV égő gyűjtéses missziót, egyszerűen fenomenális volt a hangulat, ahogy a pilléreken a korom sötétben kellett mászkálni. Az is zseniális, hogy olyan részletekre ügyeltek, hogy egyszercsak megszokja Crane szeme a sötétet és és valamivel jobban kivehetővé válik néhány részlet. Nagyon el van találva ez a cucc, egy fárasztó nap után suliban/munkában levezetésnek 11/10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest