- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulenspiegel
tag
válasz
Bálint85 #149 üzenetére
Teljes mértékben jogos az észrevételed. Valóban újabb gép a dv-3022, de kevesebbet tud, mert a dv-600av képes a DVD-Audio és SACD lejátszásra is. Ezen kívül a dv-600av-nak van optikai csatlakozója is.
Jogos. Megvallom annyit nézegettem a különböző lejátszókat, hogy a fentiek el is kerülték a figyelmem. A problémát a beszerzése fogja jelenteni. -
jeni
félisten
válasz
Ulenspiegel #146 üzenetére
az a kérdés,hogy mennyire ragaszkodik az 5.1 kimenethez?
mivel korábban írta,hogy feltételek közt az 5.1 kimenet is szerepel.
-
jeni
félisten
válasz
Bálint85 #144 üzenetére
egy szóval sem írtam ,hogy azt vedd meg tőlem
csak egy valamit tudni kell,a régebbi USB DVD lejátszók jó ha 4-8GB pendrivet tudjanak kezelni,nem biztos,hogy egy 250 GB HDD-t kezelnek
érdemes más fórumokon is keresgélni,hogy melyiket is javasolják
távol keleti Kínai noname cuccok olcsók,de nem megbízhatóak
azt veszed meg ami neked tetszik
-
Bálint85
senior tag
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
Bálint85 #141 üzenetére
komolyabb gépeken van 5.1 kimenet de az nem 20000 Ft alatti kategória, olyat csak használtan tudnál venni
régebbi 5.1 kivitelű gépekben nem biztos,hogy találsz USB bemenetet
a régebbi Pioneer DV-610 széria
használtan előfordulhat Vatera,apró hirdetések
Tudtok ajánlani dvd lejátszót ami? :
- 5.1 kimenete legyen és pluszban Optikai kimenete is legyen
- xvid, mpeg4, divx lejátszható formátúmokat is támogassa
- 1080p felskálázás
- 16:9/4:3, PAL/NTSC kompatibilis
- DivX felirat támogatás (SUB, SRT, TXT)- USB portNekem van egy Panasonic S100 ami megfelelne ilyen céálra ha az USB csatit nem veszed figyelembe.
Viszont szép is és nagyon komolya belsővel,áramkörrel rendelkezik!Chrome fordítóval magyarra fordít
olyat nehéz találni amelyikben a formátumokat,a 5.1-t és a USB csati is benne legyen,lehet,hogy nincs is.
ha mégis ilyen kell akkor a Panasonic DMP-BDT500-t kellene megvenned. árgép
tucanagabor
DVD lejátszók nem tudnak 3D-t kezelni ez a Blu-ray kiváltsága!
-
Bálint85
senior tag
Tudtok ajánlani dvd lejátszót ami? :
- 5.1 kimenete legyen és pluszban Optikai kimenete is legyen
- xvid, mpeg4, divx lejátszható formátúmokat is támogassa
- 1080p felskálázás
- 16:9/4:3, PAL/NTSC kompatibilis
- DivX felirat támogatás (SUB, SRT, TXT)
- USB port -
törölt tag
Üdv ! érdeklődnék hogy érdemes lenne venni egy Philips BDP2180 lejátszót hosszú távra és 3D nézésre a későbbiekben ??
-
lcee79
addikt
Hi!
nem tudom van-e alkalmasabb topic a kérdésemhez, látom itt már régóta nem járt senki
Van egy rakás DVD-m és mivel pár éve vettem medialejátszót a dvd-m odaadtam szüleimnek
Most nincs lejátszóm
De mivel nem akarom az összes lemezem visszamásolni a gépre, ezért gondoltam vennék egy dvd lejátszót, nem túl drágán, blu-ray filmjeim valószínűleg sosem lesznek, így az nem hiányzik, és médialejátszóm is van így divx, mkv stb megoldva csak dvd formátumú lemezek lejátszása lenne a célMegakadt a szemem a philips pro reader technológiáján, ami a leírás szerint a foltos és karcos lemezeket is lejátssza, ez valóban müxik? Próbálta már valaki? Tud valaki tapasztalat alapján mondani nekem erről valamit?
Valószínűleg van pár írt lemez ami nem feltétlen csúcsminőségű lemezre készült, ezeket gond nélkül beolvassa, vagy csak hangzatos írás, és fele sem igaz?Köszi!
ui. Esetleg milyen lejátszót ajánlanátok, ha ez nem jó...
-
törölt tag
Sziasztok!
Az altalam felvett es kiirt lemezeket szeretnem lejatszani asztali lejatszoval, de sajnos a mostani (egy osregi) lejatszommal a film vege es mostmar az eleje is szaggat (a filmmel semmi problema nincs). Utana neztem es azt irtak, hogy ez a lejatszo baja. Sajnos nem vagyok otthon ebben a temaban,ezert szeretnem, ha ajanlanatok nekem dvd lejatszot, nem kell blu-ray hiszen dvd-rw-s lemezekre irok ki. Az arral kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy max 20-25k-t adnek erte.
Elore is koszonom szepen!
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
Van egy philips 3880/58-as asztali dvd lejátszóm. Az a gondom, hogy pendriveról való divx filmek lejátszása során,
8-10 percenként 2-3 másodpercre (szaggat) elmegy a hang, torpan egyet. Lehet ezen változtatni a készülék menürendszerében vagy gyári hiba? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! DVD lejátszót szeretnék venni. Akinek van Hdmi kimenettel rendelkező játékos, miben különbözik amin nincs HDMI?Azt tudom hogy felskáláz, de mi tapasztalható?
-
Nincs valakinek Újszász-Budapest vonalon eladó DVD lejátszója SCART kimenettel, még működő állapotban, de kimondottan olcsón?
Egy régi CRT TV-hez kéne, mert a nagyapám kapott egy Hofi DVD gyűjteményt. A normál működésen felüli minőség teát nem érdeke, a SCART kimenet viszont igen, hogy egyszerűen és olcsón beüzemelhető legyen nála. Illetve nem ártana, ha lenne még legalább száz óra az olvasójában, hogy nyugodtan unásig nézhesse azt a 9 korongot. -
bargeszt
tag
Helló!
Keresek dvd lejátszót 5.1 es analóg hangkimenettel, hdmi csatlakozóval divx lejátszással és nem bánnám ha felkonvertálná 1080p re a filmeket. Tud valaki ajánlani konkrét típust? Én ezt találtam de nem ismerem sem a márkát sem a típust. Tapasztalat valakinek?
[link] -
dave666
aktív tag
Sziasztok!
Dvd lejátszót keresek.
Elvárások:
Legyen rca vagy scart csatlakozó,
Hdmi, usb ami kezeli merevlemezt is FAT, NTFS.
Ki mit tud ajánlani? -
vzoltan87
tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Orion dvd 5600 típusú lejátszóm, amivel eddig meg is voltam elégedve, eltekintve attól, hogy pendrájvról nagyon lassan indítja el a filmeket (1,5 perc kb. ) Nem tudom, hogy ez normális-e, de eddig nem zavart. Az újabb filmeknél (avi) egyre gyakrabban fordul elő az, hogy nincs hang, de a régiekkel semmi gond. Szerintem frissíteni kellene rajta a FW-t, és az megoldaná a problémát, de az Oriontól azt a választ kaptam, hogy ha baja van a készüléknek, azt nem oldja meg a FW-frissítés. Szóval nem lettem kisegítve.Valaki meg tudná mondani, honnan szerezhetek ehhez a készülékhez firmwaret? Vagy hol kellene feltenni a kérdést? Google nem segített.
Amúgy 3 éve is 10-11k volt az ára, és most is. Ez hogy lehet?
-
Csababá
tag
Hasonló a kérdésem, mint az előző. Annyiban egészíteném ki, hogy LG 42" HD-ready plazma tv-hez keresek olcsó, usb-s, hdmi-s dvd lejátszót, ami nem problémázik az írott lemezekkel sem. 10k körül a hipermarketekben 3-4 modell is akad. Melyiktől érdemes óvakodni?
-
elodman
aktív tag
Haho
minél több video formátumot ismerő, olcsóbb, megbízhatóbb DVD(RW), USB lejátszót tudtok javasolni?
pl. ez jó?Vagy a noname-ek több formátumot ismernek?
(Gondolom Blu-ray-t nem érdemes venni még több évig elhúzódó normélis felbontású CRT TVzéshez.)
Thanx, ave!!
-
-
gulyasa
őstag
válasz
bigyo108 #127 üzenetére
Sajnos épp nem elérhető az Mpeg4 Players oldala és a fórum, de most néztem, ettől függetlenül elérhető az onnan letölthető, szinte mindenre kiterjedő teszt CD:
DivX.Test.CD.v2 (nem csak divx van rajta)A teszt CD első verziója is elérhető (és még sok minden más) innen:
http://www.mpeg4-players.info/download/(A szépséghibája a dolognak, hogy már 2008 óta nem frissítették a fájlokat. Igazából maga az oldal már nem nagyon él, csak a fórum "pörög" némileg, pedig nagyon jó oldal és fórum volt annó...)
-
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy dvd lejátszóhoz divx/xvid/mkv ....stb .... ac3 wma mp3 5.1 dd dts .... tesztlemez ( gondolom dvd )
Erre lenne szükségem, vagy legalábbis hogy mi a neve .
Köszönöm előre is .
-
Dömy
tag
Mi a véleményetek a Sony dvp-sr350 típusú dvd lejátszóról?
Konkrétan az érdekelne hogy az xvid minden formáját le tudja e játszani?
illetve képes e az ilyen xvid/avi fájlokat pendrive-ról is lejátszani?
Kezeli e a feliratfájlokat?
És végezetül mennyire zajos?
várom a véleményeket, és előre is köszönöm a segítségeteket! -
gulyasa
őstag
válasz
Feanor1031 #123 üzenetére
Lemezek lejátszásáról nem írtál, így felmerül a kérdés, hogy miért nem médialejátszót veszel?
Egy olyannal megszűnne minden leírt problémád. -
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Nagyon hosszú ideje kínlódom már tv-vel, dvd-vel, remélem ti tudtok segíteni.
Szóval vettem a nagymamámnak egy Phillips tvt. Oké, full HD, oké, lejátszik pendriveot. De közelebbi ránézésre kiderült, hogy csak FAT32-es pendriveot olvas, tehát pendriveról amúgy is lehetetlen neki HD filmet adni. Ráadásul, ha egy pendriveon több, mint 256 fájl van, akkor véletlenszerűen nem fog lejátszani néhányat.
Na mondom, nem baj, megoldjuk: vettem neki egy Phillips DVP3990 DVD lejátszót nagyon-nagyon sok pénzért. Megnyugodtam, DVDt szépen játszik, sőt NTFS pendriveot is lát. (Ez is vicces, a leírás szerint csak FAT...) De ez meg nem hajlandó MP4-et sem lejátszani már. Tehát gyakorlatilag avit hajlandó lejátszani. Úgyhogy szerintem viszem is vissza.
Nincsenek nagy igények: filmet nézni, képeket nézni pendriveról, lehetőleg nem 640*480-ban! LEHETETLEN EZT 2012-BEN MEGVALÓSÍTANI??? Kérlek, segítsetek! -
Ezeket találtam:
Sony dvp-sr750 - divx+xvid.
Sony BDP-S185 - ez ugye már BD-s, csak nem ismeri a divx-et, az xvid-et viszont igen. -
digikábeles
aktív tag
-
gulyasa
őstag
Asztali DVD lejátszót keresek. A követelmények:
- ne legyen érzékeny rá, hogy írott vagy bolti lemezt rakok bele
- DivX/XviD (talán nincs is már olyan, ami nem ismeri, de biztos ami biztos, megemlítem...)
- HDMI kimenet, 1080p felskálázás(koax vagy optikai vagy analóg 5.1 kimenet mindegy, USB nem fontos)
A lényeg, hogy nem BD játékost keresek, mert olyan lemezek nem kerülnek hozzám. Az olyan filmeket HDD-ről nézem médialejátszón.
Viszont van jó pár régebbi írott és bolti DVD lemezem, meg szintén rengeteg AVI kiírva CD-ken. A mostani (kb. 8-9 éves) DVD lejátszóm halódik és szeretném pótolni valami jó ár/érték arányú masinával. -
Kofa
csendes tag
Sziasztok!
Nem egészen 2 éve vettem egy Pioneer DV-420V-t. Haldoklik (igazából nem sokáig volt egészséges, de ritkán használtuk). Nagyon nehezen olvassa a lemezeket (minden lemez eredeti, általában vadi új vagy nem túl használt - értsd: van rajta pár karc). Zörög-morog, le-felpörgeti a lemezt. Elméletileg van még rá egy év garim, de attól tartok, nem lesz egyszerű érvényesíteni, hiszen a "lassú, nehézkes beolvasás" relatív fogalom.
Így hát kellene most helyette valami (megpróbálom a garit, de addig is jó lenne nézni valamit). Még mindig régi TV, tehát SCART kell. A TV-n hallgatjuk a hangot, csillió audio kimenet tehát nem kell. DIVX stb. (MP4 bónusz) támogatás és USB hasznos (szoktam tékából kivenni DVD-t, de a gyerekek miatt egy este egy teljes filmet végignézni ritkán sikerül, a lemezt meg visszavinném, ilyenkor le szoktam grabbelni). Az "átmeneti" készüléket sem szeretném kidobni, továbbadnám családon belül. Mit javasoltok? Mondjuk 25e-ig jöhet szóba, ha tényleg megbízható, jól bevált készülék.
Előre is köszönöm,
Kofa -
hvb
tag
Sziasztok!
Kellenének olyan DVD vagy Bluray lejátszó típusok, amelyekkel
lehet karaoke-t csinálni, tehát van mikrofon bemenet rajta és
lehet is itthon kapni.Előre is köszi.
-
utánvétel
aktív tag
Olyan asztali DVD lejátszót keresnék, amiben van 5.1-es hangkimenet (elég a vonali is, sőt csak vonali legyen , tehát nem kell, hogy végerősítős legyen) és a kimeneti vonal hang a távszabályzóról szabályozható legyen. Konkrét típusnak, típusszámnak örülnék.
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Olcsó lejátszót keresnék, nem kell 8millió csatlakozó csak egy HDMI a tévéhez és, hogy játsszon le lehetőleg minél több formátumot. Mondjuk H264, XVID, DIVX a lényegesebb. Lehet akár apróról is, arra kell, hogy párom tudja a fitness DVD-it nézni rajta.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Serpiko
addikt
Ilyet kaptam ajándékbaSamsung DVD-HR773 nagyon jó kis cucc. Kipróbáltam aztán elraktam azóta is a dobozába pihen. Igazság szerint nem használom mivel a gépem és a TV van összekötve és arról nézek filmet. Ha érdekel a gép dobj egy privát üzit.
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, manapság melyik a jó asztali dvd lejátszó? Sajnos 7 éve nem foglalkoztam a kérdéssel, mert most kezd döglődni a Pioneer DV-470. Ez a maga korában középkategóriás volt és tesztgyőztes. Azt hiszem 40-45k volt.
Gondolom manapság olcsóbban jobbat is kaphatok akár. Egy szóval kellene pár ajánlat miből érdemes válogatni. Legyen "mindenevő", legyen rajta HDMI kimenet, tehát egy fullos és minőségi lejátszó kellene.
Recorderen is gondolkodtam, ha van jó árban, lehet inkább ilyet vennék, de igazából nem biztos hogy kihasználnám.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Casanova*
veterán
vetten nagyon jó samsung usb dvd lejátszót. Gond nélkül végig játsza az avi filmeket. Támogatja a sub,srt feliratokat. Orion dvd 3600-t nem ajánlom senkinek.
-
Casanova*
veterán
szasztok! usb dvd lejátszót szeretnék venni! gond nélkül vigye a divx,xvid filmeket sub,srt feliratokkal. milyen usb dvd-t ajánlanátok???
orion 3600 dvd-m van. nagyobb méretű avi film eket nem játssza végig. sub formátumú feliratot nem támogatja. -
Stubi28
tag
Üdv!
Elfogyott a HDMi a tévémen és arra lennék kíváncsi, hogy egy Pio DV-490V-t RGB-n vagy S-Videon lenne érdemesebb rákötni?
A tv Sharp 42" FullHD.
Köszöntem! -
xBananaJoex
csendes tag
10000ft értékben milyen dvd lejátszót ajánlanátok(jó minőségűt
)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest