Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutter_Cane
tag
köszönöm a segítséget nektek! tényleg ez volt a gond. most már udma 2-ben van a író és puffer 91-97% között ingadozik 8x-os írás esetén
most már csak arra lennék kíváncsi, hogy mitől állítódott át pio módra?
[Szerkesztve] -
Sutter_Cane
tag
lefutattam a progit amit belinkeltél. loggoltam és az alábbi érdekességet vettem észre. amikor meg akarja nyitni a system32 könyvtárban lévő csrss.exe-t (client server runtime process) akkor ír ilyeneket, hogy Buffer Owerflow vagy következő sorban File Not Found. a fájl pedig ott van... de hogy ennek van-e köze az én problémámhoz azt már nem tudom
-
-
Sutter_Cane
tag
azt még hozzátenném, hogy bármelyik vinyóról írok, ugyanezt produkálja
-
Sutter_Cane
tag
köszi a progit, megnézem. 1 giga ramom van, és egy 2,4 Mhz procim. semmilyen software telepítés nem volt az elmúlt időszakban. a tűzfalam a NAV 2005 már fent van hónapok óta, de próbáltam úgy is írni, hogy teljesen kiiktattam, de semmi nem változott. megcsináltam a vinyók töredezettségmentesítését is. lassan kezdem azt hinni, hogy hardwer porbléma lesz
[Szerkesztve] -
Sutter_Cane
tag
egyik napról a másikra kezdett el ugrálni a nero-ban a buffer underrun. 6.6.0.8-as nero, 4.71-es aspi driver, pio 107-es író, xp sp2 rendszer, nero aspi drivere is a legújabb. idáig gond nélkül írtam 8x-osan mindhárom vinyóról. egy ata, egy sata, meg egy külső usb rack. most csak 2x-esen hajlandó, annél gyorsabb írásnál puffer kiürül. mit nézzek még meg? aspikat újraraktam, nero-t újraraktam, minden vinyót kipróbáltam, teszteltem a vinyók sebességét, mindegyik jó.
nincs több ötletem, segítsetek légyszíves!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest