Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha jól értem a dolgot, akkor akkor egy ''hagyományos'' DVD alól kéne kiszedni a hangot. Akkor viszont nem túl szerencsés a topic címe, mert a DVD-audio az egy teljesen más tészte.
A problémára elég sok megoldás létezik. Én a nehézkesebb (értsd több lépésből álló), de ingyenes verziót ismerem (pl. DVDFab Decrypter -> DGIndex -> WAV fájl). Vannak azonban ilyen ''one-click'' megoldások is mint pl. DVD Audio ripper [link] vagy a DVD Audio Extractor [link], de ezek fizetősek.
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Heidely-ho, users!
Nagy a probléma. Mégpedig az, hogy szeretném sima CS lejátszón egy DVD film zenéjét hallgatni. (A halott menyasszonyét)
A DVD eredeti, szal az exták között van egy különálló zenesáv, azt szeretném valami úton módon lossless formátumba átkonvertálni, s utána CDre kiírni.
És ötletem sincs, hogy kezdjem
Help pls!
Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Help pls!