Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha jól értem a dolgot, akkor akkor egy ''hagyományos'' DVD alól kéne kiszedni a hangot. Akkor viszont nem túl szerencsés a topic címe, mert a DVD-audio az egy teljesen más tészte.
A problémára elég sok megoldás létezik. Én a nehézkesebb (értsd több lépésből álló), de ingyenes verziót ismerem (pl. DVDFab Decrypter -> DGIndex -> WAV fájl). Vannak azonban ilyen ''one-click'' megoldások is mint pl. DVD Audio ripper [link] vagy a DVD Audio Extractor [link], de ezek fizetősek.
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Heidely-ho, users!
Nagy a probléma. Mégpedig az, hogy szeretném sima CS lejátszón egy DVD film zenéjét hallgatni. (A halott menyasszonyét)
A DVD eredeti, szal az exták között van egy különálló zenesáv, azt szeretném valami úton módon lossless formátumba átkonvertálni, s utána CDre kiírni.
És ötletem sincs, hogy kezdjem
Help pls!
Aktív témák
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Help pls!