Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• unravel
    őstag

Hol marad benne egy zárójel? Én nem találkoztam ilyennel eddig. Írj egy példát, melyik csatornán és melyik műsornál, úgy egyszerűbb.
    Nem a leírás végén szereplő (n) (c) (g) (r) jelekre gondolsz? Az nem az INI hibája. A WebGrab konfigurációs fájljában ennek kell szerepelnie: <mode>m, n</mode>.

Alapvetően megoldható, hogy kiírja, hogy élő, bár én általában tudom, hogy melyik az és melyik nem. :) De akkor már a Premier-t is kiírhatom, ha éppen valami filmből az van. Igaz, ez utóbbit elég érdekesen használják a csatornák.

Már csak az a kérdés, hogy miként tároljam. Mert bár premiere kapcsoló van az XMLTV-ben, de az csak igen és nem lehet.

Igazából nem fontos hogy miért maradt ott zárójel és hogy mitől, (lehet az xepg beállításom miatt...nem tudom) Nekem a régebbi verzió is tökéletes. Azzal sem akarlak zaklatni hogy nekem hol lenne jó az ÉLŐ letárolva. Hiszen korábban port.hu val minimum másfél óra volt a napi frissítés. Ezzel pedig 13 perc.
    Szóval köszönöm újra!
    (tök fáradt vagyok...átolvastam a hozzászólásom és nem igazán függenek össze a mondatok :D)

Új hozzászólás Aktív témák