Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15192 üzenetére
Értem és köszönöm a kimerítő választ
Hát akkor ez a lehetőség kizárva!
Viszont fura számomra, hogy könnyebben találtam az itthoni boltokban ilyen kábelt, mint scart komponenst, pedig az utóbbi felhasználás szempontjából nem kötött annyira mint a hdmi-s változat, ahogy írtad. -
Ricko
tag
válasz
Kernel #15181 üzenetére
Még egy olyan gondolatom támadt, hogy egy HDMI komponens kábellel is megvalósítható a fenti dolog?
A dvb-t ugyanúgy kell, hogy a YUV módra legyen állítva, vagy az csak a SCART-nál lényeges?Mert ahogy körülnéztem, ilyen HDMI komponens kábelt könnyebben találok és akkor a készüléket sem feltétlenül cseréltetném ki Wayteq-re.
-
-
Ricko
tag
Amúgy van rá mód, hogy a HDCP-t installáljam az én plazmámra is (tehát ez szoftverikus dolog?), mert csak ebben az 1 dologban + a színében tér el a másik változattól.
50XM3 (enyém)
50XM3/S (másik)
Egyébként még van ezeken HD csatlakozó is, de ezt nem ismerem. Ezzel lehetne jobb képminőséget elérni (digitálisan)?
HD1 = RCA-3pin (Y, Pb(Cb), Pr(Cr)) x 1
HD2 = 5BNC x 1 (RGB input of 5BNC and common use, selectable) -
Ricko
tag
válasz
Kernel #15157 üzenetére
Hát kár, ha a Plazma nem fog menni vele
Egyébként a számítógéppel összekötve 1280x1024 -es felbontáson megy. Akkor ez végül is csak a DVB-T vevővel nem fog tudni működni HDMI -vel...Ezt a DVB-T vevőt rákötöttem a monitoromra DELL 19" -os. Beállítottam a 480i -t, de semmi reakció.
A SAMSUNG -on van 3 HDMI bemenet is, de egyikkel sem csinált semmit.
-
Ricko
tag
válasz
Kernel #15155 üzenetére
Szia!
A PlazmaMonitor úgy 10 éve került a piacra. Amúgy egy 50"-os NEC.
A felbontása : 1365 x 768.
Bemeneti jelek: RGB: (VGA, SVGA, XGA, SXGA, UXGA / W-VGA, W-XGA); NTSC: (3.58 / 4.43); PAL: (B, G, M, N); PAL60; SECAM; HD; DVD; DTV;
Tehát a 1280x720 -as (HD) felbontást vinnie kellene szerintem.A Smart Full HD LED TV pedig 2013-as 32"-os Samsung.
A felbontása: 1920 x 1080.Most megcsináltam azt, hogy SCART-on keresztül rádugtam a NEC -re és a DVB-T menüjében a felbontást levettem 480p-re. Ezután kikapcsoltam őket és rádugtam a DVI-HDMI -vel.
Így már volt valamiféle elcsúszott csíkozódó kép. Beléptem a menübe ismét és állítottam 576,720,1080 de akkor elment a kép.Ami a legfurább, hogy megcsináltam ugyanezt a SAMSUNG-on is, hogy először SCART-al rádugom, leveszem a felbontást 480p -re, majd rádugtam a HDMI-HDMI -vel. Itt viszont semmi reakció nem volt.
-
Ricko
tag
Sziasztok!
DVB-T -vel lenne kérdésem.
Vettem egy Sencor SDB 4002M4 vevőt. Nem volt vele gondom, csak hogy a HDMI nem működött.
Ezt kicseréltettem egy TV Star T1030 vevőre. Ezzel sincs gond, csak hogy a HDMI ezen sem működik.Kipróbáltam HDMI-DVI kábellel egy PlazmaMonitoron, de nem adtak jelet, illetve egy HDMI-HDMI kábellel egy Led Smart TV-n is, de az sem érzékelte egyik jelét sem.
Mindkét kábel amivel próbálkoztam jó!Két különböző márkájú DVB-T, nem hiszem el, hogy mindkettőnél rossz ez a csatlakozó!
Oké, hogy olcsó kategóriák, de akkor is...A SCART -tal tökéletesen ment mindkettő.
Az lenne a kérdésem, hogy valahol valamit be kell kapcsolni, hogy menjen vagy mi a titka?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest