Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
farkas-j #18683 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a tippet (előttem szólók), bementem a boltba, nagyon készséges, profi eladó volt, szerelt nekem kábelt gyorsba, elosztó, stb, és persze elhoztam egy Amiko Impulse T2/C-t.
A Wifi menüt én is látom, de jelenti, hogy nincs adapter vagy ilyesmi. Azt hittem, az oldalába bedugott TP-Link USB wifi kütyü megoldja a dolgot, de akkor ehhez a Wifis modell is kellene úgy látszik. Viszont a funkcióra nincsen szükségünk, szóval ez így tökéletes, a másik tv-nek van CI slot-ja, megoldottuk a dolgot.
Firmware-t érdemes USB-n keresztül frissíteni valamire ? (Mire, ha igen?) Most az van rajta, amivel vettem. Amúgy tök jó, csak szeretek én is kütyüzni
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Watt25 #18680 üzenetére
Bnőmmel nemrég cuccoltunk össze és egy HD Ready (elnézést a fullHD-ért) 720p-s Philips tv-je van, ez egy 40" körüli plazma talán (jó a feketéje mindenesetre).
Nincs rajta CI slot, ezért úgy döntöttünk, amúgyis szeretünk mozizni, jön egy jó nagy új csoda. Megvettük. Az megkapja az egyik MindigTV Extra kártyámat az oldalába.
A 14 éves lányának meg lepasszolnánk a mini tv-je helyére ezt az amúgy tökjó képű Philips-et, de CI slot híján a másik kari nem megy bele, ergo rengeteg fizetős csatornától elesik. Ehhez a Philips-hez keresek egy CI slotos külső DVB-T tunert - ennyi kb a nagy sztori.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani CI kártya slot nélküli fullhd tv-hez valami DVB-T vevőt ? (Értelemszerűen, aminek van CI slot-ja)
(Mindig TV Extra). HDMI -n kötném.
Van itt egy ilyen Strong valami, megfelel a célnak ? (Ha jól tudom, Mindig TV amúgysem ad HD-ban, vagy adnak és ez tudja azt is már?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged