Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen beltéri antennát. Kicsit ráfaragtam, mert a tv-men nem jön ki a kábelen 5V, így külső adapterre kellett kötni az antennát, annak meg rövid volt a kábele, úgyhogy csak egy irányba tudtam állítani az antennát, de így legalább kipróbáltam, hogy működik-e. Így jöttek szépen a MindigTV adásai, csak éppen bekockásodtak, kimerevedtek elég gyakran. Lehetőségem van visszakérni a vételárat vagy kicserélni az antennát.
Így az lenne a kérdésem, hogy ha veszek ehhez egy adaptert, akkor van-e rá esély, hogy gond nélkül foghatom a jelet, vagy inkább másik antennával kellene kísérleteznem, vagy esélytelen a dolog bármilyen beltérivel. (Kültéri/tetőantenna sajnos nem jöhet szóba.) Egyébként XVIII. ker., a torony kb. 4-4,5 km-re van ÉNY-ra, az ablak ÉK-re néz, általában családi (tetőteres) házak vannak a közelben, mi elsőn lakunk.Lécci segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest