Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Saját magamnak válaszban - tegnap jártam Miskolcon az MM-ben, sajnos a wayteq nem volt, viszont tudtak adni egy olyan vevőt, ami RF csatornára is ki tudja adni a jelet a tv felé, nem csak átengedi a antenna jelét.
Ez egy Strong STR 8113.
Tegnap gyorstesztet csináltam ,eredménye a következő:
A kékesi adótorony nálam látható a hegy tetején, távolsága légvonalban tíz/tizenpár km. A készülékhez jár egy pici talpas antenna - ezzel a szabad csatornák tökéletesen bejönnek. Se kockázódás, se egyéb nincs, a kép szép, éles. A menüben többféle képméret beállítható, 576i-ben próbáltam eddig. Az rtlklub/tv2 hangja jónak tűnik, igaz tv-n hallgattam.
Médialejátszásban igazából nincs gond, kártyaolvasóval egy 8gigás CF kártyáról (fat32) játszottam le állományokat. A MOSAIC gomb nyomogatásával lehet a médiatípust váltani hang/kép/film formában. Volt mp3 kéznél, az ment gond nélkül, sőt, bár nincs ráírva, de a flac fájlokat is ette. Emellett filmeknél néztem avikat, annyi volt csak gond, hogy a film képaránya 2:1 jellegű volt, de 16:9-ben ment, ez gondolom beállítással korrigálható, de sok időm nem volt rá. Képeket nem próbáltam.
RF-en még nem teszteltem a gépet - minden csak idő kérdése, ha lenne... -
dark2
tag
Egy kis tanácsot kérnék set top box vételhez.
Az Euro**cs-ban néztem a honlapon olcsó dvb-t vevőket. Alapvetően tv nézésre vennénk, esetleg médiaboxnak is használnánk 1-1 film lejátszásához (aminél előfordulhat többféle hangsáv és srt felirat is talán). 3 db van a honlapon, ami olcsóbb és csak szabad műsorokat visz:
tvstar t1030
alcor hd2400
dps hd60 dvb-t
Túl sok tapasztalatot nem találtam még róluk, csak itt egy pár oldallal korábban az alcorról, volt aki jót, volt aki rosszat írt róla.
Tudnátok javaslatot adni, melyiket érdemesebb? Vagy van olyan típus, ami ajánlott az olcsó kategóriában?köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest