Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoman528
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, azt hiszem megoldottam, vagy megoldódott?!
Szóval Cablestar HD2 csatornakeresés:Első lépésként berágtam és kicseréltem a koax 7 méter hosszú lengőkábelt egy Kácsa HDTV típusú háromszoros árnyékolású 75 Ohm, 115dB-es kábelre, aranyozott csatikkal, potom 5000 forintért.
A jel erősség ennek hatására 55-60% -ról, 65-70% -ra erősödött!
A csatornakeresés DVB Dream v 1.5e alatt kézi módban, a Digi-s csatornakiosztásból kinézett transzpondereket egyenként beállítva sikeres volt!
Viszont a DVD Dream nekem nem működik kifogástalanul! A HD adások nem jelennek meg, csak fekete háttér. A csatornaváltás lassú, és instabil az egész. Van amikor egyetlen csatorna sem jelenik meg.
Feltettem tehát a gyári DVB Viewer TE2 -t is.
Csatornakeresés rutinból kézi módban transzponderenként egyesével zsír!
Szépen muzsikál, HD adók hasítanak.
Végül is nem tudom, hogy a kábelcsere, vagy a kézi keresés miatt sikerült ,de mindegy!
Még egy kérdés. A rögzített felvételeken a hang eléggé elcsúszik! Ez mitől lehet?
-
motoman528
csendes tag
Közben megkérdeztem a Technisat hivatalos ügyfélszolgálatát is.
A válasz:Tisztelt Uram
A digis box-ban van 1 kártya, ami az adások nézését lehetővé teszi.
A Kaon box sem működik e kártya nélkül.
Nem tudom használta e ezt a kártyát ön is a PC kártyához?
Egyébként szerelő segítségét lenne a legcélszerűbb kérni, mivel sok más is lehet a hiba oka.Üdvözlettel
Török Zoltán
Mi van?...Milyen kártya?..
-
motoman528
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy TechniSat Cablestar HD2 kártyát.
XV. ker. DIGI-s előfizetés.
A problémám, hogy akármit állítok, egy csatornát sem talál. Keresés közben a Signal jelzés néha felmegy egészen, de mindig 0 program(s) found...!
Azt hozzáteszem, hogy teljesen laikus vagyok a témában.
A gyári Digis KAON KCF S660HDCO beltéri fogja az összes csatornát, a jel erőssége 55-75% állandó.
Próbáltam ugyan azokat a beállításokat, amivel a KAON megtalálja a csatornákat, de így is 0 program(s) found...!
Egyszerűen fogalmam sincsen, hogy mit csináljak.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G7 Gaming 32"
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest