- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
zhagyma #7172 üzenetére
csendes már megpróbáltam.. Samsung részéről passzolták a dolgot.. Firmware frissítés történt a tanácsukra. Ők is mindent átkérdeztek de nem sikerült..
Azt mondták próbáljam meg a szervízt de azok már karácsonyoznak szerintem mert elérhetetlenek.zhagyma a szolgáltató küldi az adatokat. Legalábbis gondolom mert itthon 2 STB van és a másikon rendesen megy az EPG. A kártya saját boxát nem tudom leellenőrizni mert tönkrement és a t-home eléggé ráérősen foglalkozik vele..
Gondolom ha az egyikre jön az EPG akkor a másikra is kellene jönnie..Fogalmam sincs mit kéne még csinálnom..
-
spuros
őstag
Sziasztok..
Olyan helyzetben vagyok amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy ilyen modult ebbe a típusú tévébe.. T-home digitális kábeltévé előfizetésem van hozzá.
Meg is találja a csatornákat (figyelve, hogy digitális legyen a jel) be is jönnek.. Eddig nincs is gond.
Viszont nincs EPG-m.. Mikor megnyomom a távirányítón a megfelelő gombot be is jön a menüje de "Nincs információ" szerepel minden rublikába... Hiába várok, kártya ki-be, tévé firmware frissítés is volt. Igazából mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Azért is furcsállom mert máshol működik majdnem ugyanilyen tévével.. Fontos lenne az EPG a digitális előfizetéshez... Vagyis inkább kényelmes.
Tudnátok tippeket adni mi lehet a gond és mit tehetek ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged