- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Fryskitt #3971 üzenetére
Inkább ezt válaszd,[LEADTEK DVR3100 H]a tunergyártók között a legjobb a Leadtek és a hozzáadott szoftver /PVR2/
Ráadásul hardveres MPEG4-et tud tehát nem a processzort terheli. -
Daffni2
addikt
tudni kell rólam pinnaclepárti vagyok
daa-raa mester meg nem
Nekem már volt Pinnacle tunerem,majd hallgattam a tapasztaltabbakra,és beruháztam egy Leadtek hybrid tunerre, hát ég és föld a külömbség a vételi tulajdonságait és a képminőségét tekintve.
A szoftverről ne is beszéljek mert összehasonlítani sem lehet a PVR2-t a Pinnacle szoftverével. -
Daffni2
addikt
válasz
#65675776 #3557 üzenetére
Hali,
hátha itt gyakrabban feltűnsz mint a Leadtek helpen,és segítesz megválaszolni a kérdésemet,
jelenleg egy DVR3200 kártyám van, nagyon kellene a hely amit elfoglal a PCI-E csatolón.
Ha vennék egy DVR3100-t ami sima PCI csatlakozású, rosszabbul járnék, vagy képminőség és egyebek terén nem rontana a helyzeten? -
Daffni2
addikt
Üdv,
új kártya tulajdonos vagyok,minden jól működik kivéve az analóg adások rossz minőségben foghatók.
Halásztelken vagyok kb. 15 km-re a Széchenyi adótól, mondhatni rálátással.
Erősítős szobai antennát használok, a kérdésem az,hogy javítana e a helyzeten egy "lepke" vagy Yagi antenna.
A tetőre nem tudom feltenni csak az épület falára az ablak mellé/2.emelet/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest