Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
red6t6
tag
Az mit jelent, hogy ahol elérhető? Melyik csatornákon? Mit kell beállítani, hogy látszódjon? Mert nálam mindenhol ugyanaz. Egy darabig töltöget valamit, aztán minden marad üresen, csak az idősávot rakja ki, de semmi információt nem tartalmaz. Esetleg egy képernyőfotót tudnál mutatni, hogy legalább hogy néz ki? Előre is köszi!
-
red6t6
tag
Működik valakinek a PVR2-ben a műsorújság bármelyik csatornán, vistán?
-
red6t6
tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Én sem vagyok egy sorozatfüggő, de azért Rudolf Péterről nem gondolom, hogy valami ratyi sorozathoz adja a nevét...a próféta beszéljen belőlem.

-
red6t6
tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nekem is leesett az állam...
Még DVD után is látható a minőségi különbség! -
red6t6
tag
Sziasztok! Na sikerült végre képet is csiholnom a vasból, persze nem volt túl egyszerű...(új vista telepítés). Most már csak egy nyügöm van, ha bekapcsolom a hardweres támogatást, eltünik a kép, csak a hangot hallom. Ha kikapcsolom, visszajön a kép is. Ez mitől lehet? A vga egy ati HD3870. Előre is köszi a hozzászólásokat!
-
red6t6
tag
Sziasztok! Vettem egy DTV2000 H kártyát, és nem sikerül beüzemelnem a digitális részét. Az analóg tökéletesen megy, a kép teljesen jó, rá is látunk az adóra, de dtv állásban se kép, se hang. TSReader azt mutatja, hogy a tuner nem kap jelet (no signal). Valaki találkozoztt már ilyennel? Mi lehet a gond? Előre is köszi, red6t6
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő