Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mattheus

őstag

Sziasztok!

Erre van valakinek ötlete? [link] :F

Időközben beszéltem a Pinnancle Magyarországgal, akik azt mondták, hogy nincs DVB-t földfelszíni sugárzása az RTL és a TV2-nek. :((( Erre nem mondok inkább semmit.

Van valakinek ötlete, hogy most miért nem fogom be az adókat és miért csak a 2 kódolt csatornát találja meg? :F

Az is kiderült, hogy a pinnancle programjához külön meg kell venni az MPEG-4 dekódert.
    Lehet, hogy ez lenne a gond? Más egyéb szoftver, ami kiválthatja az eredeti programot, esetleg van ehhez a Tunerhez?

• mattheus

őstag

Sziasztok!

Van egy érdekes problémám, aminek a megoldásában kérném a segítségeteket.
    Körülbelül majd 2.5 éve vásároltam egy Pinnancle Hybrid Pro Stick 330e-t.
    Nem használtam valami sokat, de idáig semmi gondom nem volt vele.
    Múlt évben rajta keresztül néztem az M1 kísérleti HD közvetítéseit az Olimpiáról. Nem mondom, hogy folyamatos volt a lejátszás, de a képminőség az már önmagáért beszélt.

Azóta frissítettem a gépemet (Proci, alaplap, HDD csere - fél éve) az op. rendszert is újratelepítettem (XP 32bit, SP3) és egészen tegnapig nem is telepítettem fel a gyári drivert és a szoftvert (TVTuner Pro 4.99). A csatornakeresés rendben lezajlott, analóggal nem volt gond, digitális csatornák esetében csak az ATV-t és a Hír TV-t találta meg (Duna, Autonomia, M1, Tv2, RTL sehol) és ezen felül 3 db teszt rádióállomást.

Sajnos gőzöm sincsen, hogy mi lehet a gond :( , hiszen múlt évhez képest, csak a számítógépem lett erősebb, ugyanott lakom, ugyanaz a szoftver stb.

Esetleg van valakinek ötlete, hogy a múlt évi digitális szóráshoz képest idén mi változott vagy hogy mi lehet a probléma az esetemben? :U

Új hozzászólás Aktív témák