Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz Killerlaca #10883 üzenetére
TSreader-rel megy a streaming. A 3-4 mbit upload kevés a hd-hez, én bl meccs alatt egy upc-s ismerősnek a Digisport HD-t nyomtam át, mivel neki nincs, ott 12-13 mbit/s volt a kimenő sávszélem. Persze ez attól is függ, hogy a csatorna milyen bitrátával ad.
DVB-T esetében a két kereskedelmi alacsony bitrátával ad, azok lehet, hogy átmennének 3-4 megabiten.[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Szerintem a 3-4 megabit nem elég, ha HD-adást akarsz továbbítani átkódolás nélkül. ( Csak nem EB-t akarsz közvetítteni? )
Amivel én próbálkoztam az a mumudvb volt, bár Linux alatt. Az adást pedig VLC-vel lehetett nézni ( igaz csak wifin keresztül próbáltam, de ha már van egy működő szervered onnantól kezdve egyszerű kiküldeni a net felé is, vagy a haveroknak ). Arról nem is beszélve, hogy poén volt egyszerre három csatornát nézni .
VLC-vel webkamera képét streameltem LAN-on át, de akkor egy idő után egyszerűen megállt a kép.
Murphistic
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Bozek
nagyúr
Elvileg VLC-vel megoldható a stream. Hogy hogyan, arra csak francia oldalt találtam, az meg nem az én nyelvem.
A SmartDVB-ben ahogy láttam, csak hálózaton keresztül lehet streamelni, nem pedig ki a NET felé. -
Bozek
nagyúr
válasz Killerlaca #10881 üzenetére
Milyen tunered van? Milyen jellegű adást akarsz továbbítani? Mekkora a NET-ed feltöltése?
-
Bozek
nagyúr
válasz Killerlaca #10877 üzenetére
Próbáld ki a SmartDVB-t.
-
Male
nagyúr
válasz Killerlaca #10877 üzenetére
A felvételnél be tudod állítani mennyit használhat, és melyik meghajtón. (illetve ha ott nem tudod eléggé levenni, akkor registry állítgatással is meg lehet szabni pontosan... a link már nincs meg, ahol leírták hogyan, de guglival meg fogod találni elég hamar)
-
hati
addikt
válasz Killerlaca #10873 üzenetére
Miért akarod kikapcsolni? Nagyon hasznos funkció.
-
Male
nagyúr
válasz Killerlaca #10873 üzenetére
Tudtommal nem lehet kikapcsolni... csak beállíthatod melyik meghajtóra tegye (érdemes átrakni, ha a rendszered SSD-n van, hogy ne azt gyilkolja vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest