Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
TSreader-rel megy a streaming. A 3-4 mbit upload kevés a hd-hez, én bl meccs alatt egy upc-s ismerősnek a Digisport HD-t nyomtam át, mivel neki nincs, ott 12-13 mbit/s volt a kimenő sávszélem. Persze ez attól is függ, hogy a csatorna milyen bitrátával ad.
DVB-T esetében a két kereskedelmi alacsony bitrátával ad, azok lehet, hogy átmennének 3-4 megabiten. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szerintem a 3-4 megabit nem elég, ha HD-adást akarsz továbbítani átkódolás nélkül. ( Csak nem EB-t akarsz közvetítteni?
)Amivel én próbálkoztam az a mumudvb volt, bár Linux alatt. Az adást pedig VLC-vel lehetett nézni ( igaz csak wifin keresztül próbáltam, de ha már van egy működő szervered onnantól kezdve egyszerű kiküldeni a net felé is, vagy a haveroknak ). Arról nem is beszélve, hogy poén volt egyszerre három csatornát nézni
.VLC-vel webkamera képét streameltem LAN-on át, de akkor egy idő után egyszerűen megállt a kép.
Murphistic
-
Bozek
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Elvileg VLC-vel megoldható a stream. Hogy hogyan, arra csak francia oldalt találtam, az meg nem az én nyelvem.
A SmartDVB-ben ahogy láttam, csak hálózaton keresztül lehet streamelni, nem pedig ki a NET felé. -
Bozek
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Milyen tunered van? Milyen jellegű adást akarsz továbbítani? Mekkora a NET-ed feltöltése?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Próbáld ki a SmartDVB-t.
-
Male
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
A felvételnél be tudod állítani mennyit használhat, és melyik meghajtón. (illetve ha ott nem tudod eléggé levenni, akkor registry állítgatással is meg lehet szabni pontosan... a link már nincs meg, ahol leírták hogyan, de guglival meg fogod találni elég hamar)
-
hati
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
Miért akarod kikapcsolni? Nagyon hasznos funkció.
-
Male
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Tudtommal nem lehet kikapcsolni... csak beállíthatod melyik meghajtóra tegye (érdemes átrakni, ha a rendszered SSD-n van, hogy ne azt gyilkolja vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- SONY LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
.
wassermann