Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Agent87 #5811 üzenetére
Pedig az már jó, ha bejön a taskeng, mert az kapcsolja be a programot elméletileg. Én bekapcsolt gépnél játszottam vele anno, hogy beállítom az időpontot, kikapcsolom a progit, majd szépen elindul a progi, felveszi, majd kilép/vagy kikapcsol a gép. A gépbekapcsolóst nem próbáltam, de neked sem itt van hiba. Többször próbáltad? Nem fagyott be előtt a progi és marad ott folyamatnak?
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Agent87 #5747 üzenetére
"Érzel" különbséget a 2 hangsáv között? Nekem az ac3 kicsit halkabb, de amúgy semmi extra. Ha demuxolod a .ts-t, akkor is lesz 2 hangsávod?
--
Ha feljebb tekerem nekem is hangosabb. De mióta nekem gépen van, legyen az akármilyen gép, más beállítással, eddig az ac3-ak mindig halkabbak voltak.
Össz-vissz ennek az ac3-nak 5.1-ben lenne értelme, így sok vizet nem zavar, csak jól néz ki a 384-es bitráta.
-
nfsu17
veterán
válasz
Agent87 #5743 üzenetére
Nekem nem veszi fel a fölösleget, csak azt amit kipipálok felvétel előtt. Próbáld meg mégegyszer, a beállításokban nem kell turkálni erre, max annyit, hogy a rec megnyomására feljöjjön a kérdező ablak, hogy mit akarsz felvenni...videó...mp2 hang..ac3 hang...
Ha van pl KMPlayer-ed, akkor a media infonál tutira megtudod nézni, hogy milyen adatfolyamok vannak. Ha nem, akkor vegyél fel pár sec-et és ránézek én.
-
atesss
addikt
válasz
Agent87 #5599 üzenetére
De ez tud DVB-t is ?
Mert elsőre úgy tűnik nekem, hogy ez csak egy lejátszó, olyanom meg van persze, amivel megy a DXVA (pl. MPC-HC).
De ugye olyan program kéne, amivel lehet DVB-t nézni, és a nézett adást "real-time" tudja DXVA-val a videókártyával dekódolni. Mivel nekem sajnos nem elég erős a procim hogy a HD adást nézzem a VGA ilyen segítsége nélkül.
ha esetleg olyan videokarid van
Még a P4-es gépembe is pont HD lejátszás miatt vettem már vagy 2 éve olyan AGP-s kártyát, ami DXVA képes, úgyhogy abszolút. -
atesss
addikt
válasz
Agent87 #5580 üzenetére
10 centis drót ? Hol laksz ?
A PVR2 elég valószinű, hogy rosszul írja ki.
(Nem is vagyok biztos benne hogy ezek a pöttyök ezt jelentik, nekem van amikor csak kb. 3 van (sárga), de legtöbbször meg max. (zöld). Azért ez elég furcsa, hogy csak úgy magától ennyit változna percek alatt...)
Pont ezért ajánlják erre a célra csak a TSReadert.Amúgy kár érte tényleg jó lenne ez a leadtek.
Jó is a hardver, és a driver is, ez a lényeg.
Programot meg használsz mást.
Mondom, a többi még ennél rosszabb sajnos.
Sajnos belegondolva, milyen hardverhez adnak tényleg jónak mondható programot ?
(Persze a professzionális eszközöket kivéve)
Vagy milyen windowsba épített program van, ami jó ? -
atesss
addikt
válasz
Agent87 #5575 üzenetére
Nálam sem tökéletes a szoftvere (PVR2)...
A DXVA támogatás bugos még sajnos.
Win7 x86-om van, neked x86 vagy x64 ?
Nálam is van ez a blokkosodás néha, először azt hittem a vétel miatt (ugyan 2 km-re vagyok a széchényi hegytől, de csak a hozzá adott mini-antennával próbáltam eddig, amíg ma estére össze nem raktam a tetőantennás vételt), de most már szinte biztos vagyok benne, hogy a szoftverrel, illetve a codeccel van a gond.
De ez csak a DXVA esetében van, csak sajnos most egy egymagos Celeron van a gépemben, ezért a HD csatornák nem mennek nélküle.
Egy 2 magos ADM-vel viszont neked prociból is mennie kell, próbáld meg kikapcsolni a gyorsítást.Nálam is van ilyen lefagyásközeli állapot, de csak akkor ha fel is veszem az adást, ekkor egy 20-5 perc közötti idő után leáll az élőkép, és nem tudom nézni, amíg le nem állítom a felvételt.
De attól még tökéletesen felveszi érdekes módon, tehát csak a megjelenítéssel van gond.
De a 20-5 percet azért írtam így, mert nekem is úgy tűnik, hogy egyre hamarabb csinálja...Hol laksz / milyen vevőrendszered (antenna, erősítő, kábelek, elosztások) van ?
Jelerősséget mivel nézted meg ?
Csak mert nekem a TSReadert nem sikerült egyenlőre beüzemelnem rajta (épp kérdeztem is az előbb itt).
Ha neked az megy, el tudnád mondani hogyan sikerült ?Egyébként a megoldás: alternatív szoftvert kell használni.
Én is most fogok majd felrakni egyet, csak még visszaolvasok mit is lenne a legjobb.
Sok szó van róluk, olvass vissza te is.
Ha neked csak nézésre, esetleg sima felvétere kell, arra szerintem kb. mindegyik jó.
Nekem vannak elég bonyolult ötleteim, amit jó lenne megvalósítani, de sajnos könnyen lehet, hogy ezt még a legkomolyabb programok sem fogják tudni.
A Leadtek programja még a jók közé tartozik ám ! (sajnos)
Pl. a legtöbben nincs lehetőség DXVA-ra, de van pár gyári program (nagy - (másban) neves - gyártóké is akár) ami az MPEG-4-es kódolást sem tudja.MOD: ugye a legfrissebb drivert és szoftvert raktad fel, netről letöltve ?
Itt a közvetlen link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest