Hirdetés
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
tototos #9483 üzenetére
Hello
Én ugyanebben a cipőben járok.
Antenna kint a tetőn, a kábel direkt ide jön, nincs semmi leosztás, szemre a Száva utcára néz, Pestlőrincről (Gyömrői, és Álmos utca között)
M1 , M2, Duna 1-2 100 % os jellel, a 2 kereskedelmi 0, a Száva mind a 3 multiplexet adja, szabad rálátás van az adóra, ugyanerre van a Széchényi hegyi is, vagy szaabdsághegyi, most hirtelen nem vágom melyiken van az adó, de eleve nincsenek egymástól messze !Én számítógéppel nézem, vagyis nézném az adólkat !
Ugyanakkor egy szobaantennát kibigyeztek az ablakba, nagyjából mindegy merre ál, mind a 6 adó 100 % os jelerősség mellett kifogástalan, nem értem !!
Még akkor is ha a radiátor takarásában van az anetennaHa egy kábelt kilogatók az ablakon szintén minden bejön, ekkor néha vannak hibák már, de bejön mind a 6 csati
Akkor is erős a jelszint ha a szobaantenna erősítője ki van kapcsolva, tehát a térerő biztosan elég !
Tőlünk a Száva utca és a Széchényi hegyi adó azonos vonalban vannak.
Valami 5 let ?
Az 50 Kw os teljesítmény a C Mux nál nem nevezhető éppen kicsinek, közben eszembe jutott valami, ha túl nagy a jelerősség ugyanolyan gond mintha gyenge !
Próbáld meg másik adóra állítani az antennát vagy a száva utcéra, vagy a 3 as határhegyre
Ugyanis nekem azóta vannak bajaim, amióta megnővelték a teljesíítményt ! -
Kernel
nagyúr
válasz
tototos #9485 üzenetére
Nem csak antenna kérdése, mert lehet akármilyen antennád, ha az adott helyszínen nincs elég térerő, vagy az antenna nincs szakszerűen telepítve, takarásban van stb.
Tehát előbb ezt kell tisztázni, például egy frekvenciatáblázat alapján, hogy melyik adót akarod fogni és hol? Mert amúgy ez gyakori probléma, hogy az egyik multiplex bejön, a másik nem. De szerencsés esetben segíteni is lehet rajta.
-
azbest
félisten
válasz
tototos #9483 üzenetére
mert a tv2/rtl klub/euronews, info csatorna másik frekvencián van (mux c), mint a közszolgálati adók (mux a). Valószínűleg gyenge a vételed azon a frekvencián.
Ha mégis jó lenne a vétel, akkor csak egy különbség van köztük: a közszolgálatik ac3 és mpeg2 hangot adnak, míg a kereskedelmi adók hangja he-aac (bár ettől még kéne legyen kép szerintem). Milyen tv készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest