Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mivel a tunerkártyára csatlakozó infrajelet a WinLIRC bizonyára nem fogja érzékelni, inkább a következőt kellene megnézni:
Nyitsz egy szövegszerkesztőt és a távszabályzóval megpróbálsz bele "gépelni". Néhány infrás cucc ugyanis így működik.
Ha billentyűkombinációkat is bocsát ki, az így nem látható, csak ha nyitsz egy bármilyen parancsikont (jobbklikk, tulajdonságok) ahol a billentyűkombós mező teszi láthatóvá ezeket a parancsokat. Vagy egyéb program, médialejátszó stb. beállításai között is van ilyen lehetőség.
Ha semmit nem tudsz kinyerni, akkor ilyen módon nem kompatibilis, csak önmagával tunerrel, illetve annak programjával.
Én végül egy olyan tunerkártya USB infravavőjét tudtam kiválóan felhasználni, ami a tunertől függetlenül működött, szabvány USB-HID billentyűzetként jelent meg a Windowsban.
-
Kernel
nagyúr
Bemenő adatot érzékel?
WinLIRC alapesetben csak a soros portot kezeli, ha jól emlékszem, nekem is azon működött, egy házilag épített infravevővel, amit a honlapján ajánlottak hozzá.
Szerk: de mint nemrég is írtam, manapság én már nem kínlódnék vele (voltak ott stabilitási gondok is), mert azóta olcsóbbak lettek a rádiós egerek, billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann