Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- OLED monitor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mivel a tunerkártyára csatlakozó infrajelet a WinLIRC bizonyára nem fogja érzékelni, inkább a következőt kellene megnézni:
Nyitsz egy szövegszerkesztőt és a távszabályzóval megpróbálsz bele "gépelni". Néhány infrás cucc ugyanis így működik.
Ha billentyűkombinációkat is bocsát ki, az így nem látható, csak ha nyitsz egy bármilyen parancsikont (jobbklikk, tulajdonságok) ahol a billentyűkombós mező teszi láthatóvá ezeket a parancsokat. Vagy egyéb program, médialejátszó stb. beállításai között is van ilyen lehetőség.
Ha semmit nem tudsz kinyerni, akkor ilyen módon nem kompatibilis, csak önmagával tunerrel, illetve annak programjával.
Én végül egy olyan tunerkártya USB infravavőjét tudtam kiválóan felhasználni, ami a tunertől függetlenül működött, szabvány USB-HID billentyűzetként jelent meg a Windowsban.
-
Kernel
nagyúr
Bemenő adatot érzékel?
WinLIRC alapesetben csak a soros portot kezeli, ha jól emlékszem, nekem is azon működött, egy házilag épített infravevővel, amit a honlapján ajánlottak hozzá.
Szerk: de mint nemrég is írtam, manapság én már nem kínlódnék vele (voltak ott stabilitási gondok is), mert azóta olcsóbbak lettek a rádiós egerek, billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Robogó, kismotor
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest