- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Helo!
Én sajnos bevállaltam egy ilyen szobaantennát. Tetszett, hogy viszonylag kicsi és állítható 36DB-ig az erősítés rajta. Egy USB-s tunerhez kellett volna, mert a hozzáadott kis bottal az egyik mux jött be rendesen, a másik csak akadozva. Gondoltam, ha már kicsivel is jobb, elég is lehet.
Gyakorlatilag rosszabb volt, mint botantennával, így vissza is vittem és szerencsére becserélték egy Evolve Eye-re, ami még olcsóbb is volt 1k-val.
Kellemesen csalódtam, mert nálam ez szuprül dolgozik és minden jön tökéletesen. Én csak ajánlani tudom, persze csodára ez sem lesz képes. -
csendes
addikt
válasz
sssirius #13994 üzenetére
Olyan erősítős szobaantennával érdemes próbálkozni, ahol állítható az erősítés. Ezen úgy tűnik, hogy fix. A túl nagy erősítés fölöslegesen rontja a jel-zaj viszonyt (ez DVB-T-nél kevésbé zavaró), és az adó közelében telítésbe is viheti a jelet. Ezzel együtt mindig a kipróbálásnál derül ki, hogy megfelelő-e egy szobaantenna; akár ez is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest