- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
redlingg #7608 üzenetére
Ha tisztán rálátsz a Széchenyi hegyre (nagyjából keletre van), akkor 10 km-ről menni fog a tunerhez adott botantennával is. Ha nem, de nincs sok akadály, akkor erősítős szobaantenna megteszi. Tatabánya kis teljesítménnyel ad, az 35 km-ről nem fog bejönni tetőantennával sem.
-
nfsu17
veterán
válasz
redlingg #7606 üzenetére
USB stickes antenna csak nagyon közel, nagyon jó, tiszta rálátással szokott működni.
1 km-re vagyok a tornytól légvonalban, azt hittem, hogy akárhova teszem az antennát, ilyen közel csak működni fog. 1 hónapig tologattam ide-oda, míg stabil, 100%-os jelet találtam. Mondjuk most nem néz toronyra, lehet reflektált jelet vesz, nincs is ablak közelében, de jó.
Van, akinek a koaxvég 30km-ről is jó.
Elég helyfüggő, meg az sem mindegy melyik adó mennyivel sugároz.
Kb nézd meg hány km-re van tőled.Mintha a mindig írná, hogy tetőantennával értendőek a vételi lehetőségek természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest